pepekin Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Panowie mam pytanko podkrecilem swojego durnia i chciałbym sprawdzic czy działa stabilnie jakiego programu do tego uzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Panowie mam pytanko podkrecilem swojego durnia i chciałbym sprawdzic czy działa stabilnie jakiego programu do tego uzyć?Graj ile wlezie, zapusc zapetlonego 3dmarka, i odpal na cala noc CPU stability jak przejdzie wszystko bez zwiechy to masz stabilnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Wygrzej go na CPU Stability Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 pepkin taki wazny ten temat ze trzeba go bylo wytluscic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekin Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 a co posty sobie glupimi uwagami nabijasz przeszkadza ci to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 o moje posty sie nie boj, jest to moj pierwszy taki bo az mnie razil w oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 CPU stability test to tylko głaszcze procesor. Najlepszy do celów wygrzewania i sprawdzania stabilności jest moim zdaniem UD agent. Ten program chociaż wykonuje jakieś obliczenia i o wiele szybciej pod nim się komp wywala niż pod cpu stability (sprawdzone :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekin Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Wielkie THX juz sprawdziłem i cpu i UD agentem jest Ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Podobno dobrym testem jest pakowanie jakiegoś dużego archiwum..... Jeżeli zobaczysz później jakiekolwiek błędy CRC to znaczy, że jednak nie wszystko jest OK. Co do programików grzejących to ja używam SETI ( wyszukuje UFO, i przy okazji wygrzewa na max'a procesor). CPU stability Test też jest dobry. Nie używałem jeszcze UD agent'a, wie ktoś skąd można go ściągnąć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekin Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 stont :) http://members.ud.com/download/gold/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...