Ituriel Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 "... frezowany okrągły blok miedziany o średnicy 60 mm i wysokości 15 mm kanał o średnicy 10 mm z zakończeniami 12 mm. " To cudenko niebawem bedzie dostepne u Miko. Jak to cos powinno sie sprawowac ? Jak sie wam podoba ? Zeby bylo jasne to NIE JEST reklama Poprostu mnie zamurowalo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 wyjdzie na ludzi ale ja sie zrazilem do miko i bede zamawial maze3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ORBITAL Mate jest o wiele ciekawszy i bardziej zaawansowany, no i nie okragly. U Mate nie ma "iscia na latwizne" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ORBITAL Mate jest o wiele ciekawszy i bardziej zaawansowany, no i nie okragly. U Mate nie ma "iscia na latwizne" :P Wcale nie :P o wiele ciekawszy jest Nukleon :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 wiecie mi sie nukleon zbytnio nie podoba , ale na ocforums widzialem wlasnie bloki na ORT: ORT: ORT: kturych mate sie bazowal , tam som fajne bloczki :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ORBITAL Mate jest o wiele ciekawszy i bardziej zaawansowany, no i nie okragly. U Mate nie ma "iscia na latwizne" :P Wcale nie :P o wiele ciekawszy jest Nukleon :D. Jasne ze wogole ciekawszy jest NUKLEON (kupuje go :P ) ale ja porownywalem ORBITALa z tym miko z racji ukladu podobnego wewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 pfff :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 co to jest????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 co to jest????? eee, taki zwyczajny bloczek wodny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 tjaaaaaaaa :) Kurna no fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Zeby cokolwiek przesądzic , beda po3ebne testy ;] Mnie sie to nawet podoba - zeby tylko wykonczenie bylo leprze niz u blackBoxa.Orbitala powinno to to zjesc na surowo.To tylko moja opinia 8) .Dobrze , ze w PL ktos zaczyna wreszcie cos kroic na szeroka skale (nie mylic ze zlodziejstwem). Mate - Kiedy bedzie Nukleon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Widze ,ze nikt nie dzieli ze mna optymizmu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 skoro black box kosztuje 110 zl to sie zesrasz jak zobaczysz cene tego frezowanego , myslisz ze miko nie chce zarobic , skrojom cie ladnie a znam lepsze konstrukcje lepiej odprowadzajace cieplo, przyjelo sie ze takie slimaki som najlepsze a to nie jest prawda , przykladem sa bloki morphlinga , prostota to zarazem wydajnosc. nadal mam opuznienia ze swoimi blokami 8) , ale te najprostsze wysylam w przyszlym tygodniu na testy :) (przynajmniej na razie rynek low-end) :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 p3dzi0r -"myslisz ze miko nie chce zarobic ?" Miko jak i Mate potrafiOM "dobrze skroić" .Czy ja mówie , ze ktos sie tu bawi w czyn spoleczny ? Poprostu robia swoje i oczekuja za to zaplaty .. that's life buddy. p3dzi0r -skoro LEv3 kosztuje 125zl to sie zesrasz jak zobaczysz cene nukleona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Dokładnie. Ja tam za darmo to se nawet pokoju nie posprzątam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 p3dzi0r -"myslisz ze miko nie chce zarobic ?" Miko jak i Mate potrafiOM "dobrze skroić" .Czy ja mówie , ze ktos sie tu bawi w czyn spoleczny ? Poprostu robia swoje i oczekuja za to zaplaty .. that's life buddy. p3dzi0r -skoro LEv3 kosztuje 125zl to sie zesrasz jak zobaczysz cene nukleona :P mylisz sie , nie zesram sie bo mi to zwisa :wink: , ja przeciez nie kupie tego bo opieram sie na wlasnych pomyslach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 p3dzi0r - to czemu ja mialem "sie zesrac" ? .A czy Ja wspominalem cos o kupnie nowego bloku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 co wam sie z tym sraniem uczepilo ??? off topic : ma ktos moze jakis projekcik bloku morphlinga ??? bo bede mial dostep do frezarki komputerowej i chce jakies zaje-fajne bloki sobie zrobic na bazie tych najlepszych czy bylby ktos w stanie zrobic projekty w CAD'dzie atlantisa , maze3, bloczku morphlinga lub jakis wlasny projekt bardzo wydajnego bloku z wlotem centralnym i dwoma pobocznymi wylotami ??? bylbym bardzo wdzieczny , lub chociaz o wskazanie jakiegos sensownego softu ktorym sie latwo i dobrze robi projekty bloczkow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...