Skocz do zawartości
Ituriel

Circle-frez by Miko ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

"... frezowany okrągły blok miedziany o średnicy 60 mm i wysokości 15 mm kanał o średnicy 10 mm z zakończeniami 12 mm. "

To cudenko niebawem bedzie dostepne u Miko.

Jak to cos powinno sie sprawowac ?

Jak sie wam podoba ?

Zeby bylo jasne to NIE JEST reklama

Poprostu mnie zamurowalo ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ORBITAL Mate jest o wiele ciekawszy i bardziej zaawansowany, no i nie okragly.

U Mate nie ma "iscia na latwizne"  :P

Wcale nie :P o wiele ciekawszy jest Nukleon :D.

Jasne ze wogole ciekawszy jest NUKLEON (kupuje go :P ) ale ja porownywalem ORBITALa z tym miko z racji ukladu podobnego wewnatrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby cokolwiek przesądzic , beda po3ebne testy ;]

Mnie sie to nawet podoba - zeby tylko wykonczenie bylo leprze niz u blackBoxa.Orbitala powinno to to zjesc na surowo.To tylko moja opinia 8) .Dobrze , ze w PL ktos zaczyna wreszcie cos kroic na szeroka skale (nie mylic ze zlodziejstwem).

Mate -

Kiedy bedzie Nukleon ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro black box kosztuje 110 zl to sie zesrasz jak zobaczysz cene tego frezowanego , myslisz ze miko nie chce zarobic , skrojom cie ladnie a znam lepsze konstrukcje lepiej odprowadzajace cieplo, przyjelo sie ze takie slimaki som najlepsze a to nie jest prawda , przykladem sa bloki morphlinga , prostota to zarazem wydajnosc.

nadal mam opuznienia ze swoimi blokami 8) , ale te najprostsze wysylam w przyszlym tygodniu na testy :) (przynajmniej na razie rynek low-end) :)))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p3dzi0r -"myslisz ze miko nie chce zarobic ?"

Miko jak i Mate potrafiOM "dobrze skroić" .Czy ja mówie , ze ktos sie tu bawi w czyn spoleczny ? Poprostu robia swoje i oczekuja za to zaplaty .. that's life buddy.

p3dzi0r -skoro LEv3 kosztuje 125zl to sie zesrasz jak zobaczysz cene nukleona :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p3dzi0r -"myslisz ze miko nie chce zarobic  ?"

Miko jak i Mate potrafiOM "dobrze skroić" .Czy ja mówie , ze ktos sie tu bawi w czyn spoleczny ? Poprostu robia swoje i oczekuja za to zaplaty .. that's life buddy.

p3dzi0r -skoro LEv3 kosztuje 125zl to sie zesrasz jak zobaczysz cene nukleona  :P

mylisz sie , nie zesram sie bo mi to zwisa :wink: , ja przeciez nie kupie tego bo opieram sie na wlasnych pomyslach 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wam sie z tym sraniem uczepilo ???

off topic :

ma ktos moze jakis projekcik bloku morphlinga ??? bo bede mial dostep do frezarki komputerowej i chce jakies zaje-fajne bloki sobie zrobic na bazie tych najlepszych

czy bylby ktos w stanie zrobic projekty w CAD'dzie atlantisa , maze3, bloczku morphlinga lub jakis wlasny projekt bardzo wydajnego bloku z wlotem centralnym i dwoma pobocznymi wylotami ??? bylbym bardzo wdzieczny , lub chociaz o wskazanie jakiegos sensownego softu ktorym sie latwo i dobrze robi projekty bloczkow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi