cziloss Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam bede skladal za jakies 2tyg moze krocej nowego kompa. Bedzie to pewnie x2 amd64 ( nie wykluczam c2d ale raczej nie bede miec tyle kasy ). Akurat przegladajac test na PP zauwazylem akurat te pamiatki :). W testach sa rowne a nawet czasami OCZ jest minimalnie lepszy ( nie wiem czy jest na D9 bo gd w tescia sa na D9 ). Czy mzoe ktos poradzic ktore bede lepsze do oc i mialy lepsza wydajnosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 GP nie dostaniesz juz prawdopodobnie na D9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziloss Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dostane na allegro sa ... Ale ja sie nie pytam a GD tylko o OCZE czy sa dobre do oc i na jakich kosciach sa robione. No bo kurde przeciez w tym tescie wypadly calkiem niezle a moge je miec za 430zl nowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dostane na allegro sa ... Ale ja sie nie pytam a GD tylko o OCZE czy sa dobre do oc i na jakich kosciach sa robione.Sa na promosach, wiec powinny zrobic okolo 1000MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 pamiętaj że ocZ ma gwarancje nawet na ysokim napięciu:D. JA bym brał ocZ dobry radiatro , tylko na jakich memach one są D9 czy coś ze stajni eplidy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...