paradokss Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 NO WIĘC POSTAWIŁEM OD NOWA SYSTEM XP NA NOWEJ PŁYCIE GIGABYTA I WSZYSTKO PIEKNIE TYLKO NP NIE ISTALUJE MI SIE Z CD-KA OFFICE I POWER DVD WYWALA TAKI KOMUNIKAT BŁĄD 1335 PLIK CABINET JEST USZKODZONY MOZE TO WSKAZYWAĆ BŁĄD SIECIOWY LUB ODCZYTU STACJI CD PŁYTKI Z DANYMI SA 100 % SPRAWNE POMÓZCIE LUDZIE GDZIE SZUKAĆ ? Z GÓRY DZIEKUJE .WYGLĄDA NA TO ZE CD-KOWI COŚ BRAKUJE BO ZADNEJ PŁYTKI NIE CZYTA DO KOŃCA AMEN :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Po pierwsze nie KRZYCZ. Mówisz że błędy wywala?A jakie masz pamięci?Kiedys tak miałem że też nie czytał mi żadnej płytki i okazało się zę pamięci są rypnięte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Hm a moze bys tak posprawdzal podlacznei i wlasnie z pamieciami czy ok jest ... a ile wiosen ma ten cdrom ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ja też mam takie jaja ze swoim TEAC . Z tym że ja mam pamięci nowe na gwarancji . I troche głupio by było je reklamować , w serwisie włożą do kompa odpalui na nich a mnie obciążą kosztami . TAk z nimi jest. A jaka może być inna przyczyna takiego stanu rzeczy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...