Radek-GiereQ Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 z oficjalnej strony solteka wiem ze działają proce 2700 na tym mobo ale czy da się jakoś pobawić w mnożnik większy niz 12,5?? bo te proce chodzą na ustawieniu auto a ja moze bym coś pomodyfikował :P Jesli coś wiecie na ten temat będe wdzięczny za odpowiedz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Z tego co wiem na tych soltekach mnożniki większe niż 12.5 to tylko tak jak piszesz. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś sprostuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 niema wiekszych az takim mośkiem niejestem ze niepotrafie odczytać z mobo... ani z instrukcji jestem pewny ze manualnie ustawiany to 12,5 ale na auto są wyzsze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...