Magix Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Jak w temacie - potrzebuję konwertera filmików MOV do formatu AVI lub MPG... Niestety znalazłem tylko jeden, który bez crackowania przerabia tylko połowę pliku... :( Może ktoś ma taki programik? Albo zna nazwę jakiegoś?? Taka prośba do niektórych: Jak chcesz napisać żebym poszukał to najlepiej nie pisz nic... :P EDIT: ej no, nikt nie pomoże?? :( chce złożyć film, a mój aparat niestety zapisuje filmy do MOVów których pinnacle studio nie obsługuje... :( pomóżcie! :| Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Magix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) sam chciałeś żeby nikt nie pisał, jeśli mieliby napisać żebyś poszukał :D więc ja powiem... wpisz w gogle MOV 2 AVI lub move to mpg i pzrejrzyj 20 pierwszych linków.. nie możesz nie znaleźć, a jeśli tego Ci się nie chce robić no to wybacz.. nikt tu za Ciebie nie będzie pracy odwalał... :) ps. następnym razem nie kupuj kodaka :wink:, ja przy wyborze aparatów kierowałem się także ich avikowym aspektem :) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...