cinucha1 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 CORSAIR Value Select GEIL OCZ PREMIER PATRIOT KH wszystko PC400, CL3 i do 700pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja bym brał OCZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ten sam problem miałem. Co kupiłem? G.Skill na kościach UCCC - link. Po problemach jakie mam z ustawieniem alph w Corsair dual value na DFI LanParty to więcej tych pamięci nie chcę (mam 2x512). A o UCCC same pozytywne opinie krążą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 PATRIOT KH wiele osób je poleca i naprawdę nieźle się kręcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dizas taki staz i nie wie gdzie zadaje sie takie pytania?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...