kamilo23 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Poszukuje dobrego za free skryptu forum. phpbb jest beznadziejny łatwo postawić bota i zaraz syf jest. Jaki proponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmichal Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może SMF - Simple Machines Forum http://www.simplemachines.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 punBB, SMF, Phorum, Vanilla, Drupal Resztę można sobie odpuścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 punBB, SMF, Phorum, Vanilla, Drupal A z tych co podałeś to który najlepiej wybrać ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 A z tych co podałeś to który najlepiej wybrać ? :) Ten który najbardziej odpowiada Twoim potrzebom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ten który najbardziej odpowiada Twoim potrzebom. Smf mnie wkurzył bo mój serwer obsługuje php a ten mi wywala że nie mogę zainstalować bo nie ma obsługi php :blink: :lol: Teraz próba na punbb i chyba on mi przypasi. A poza tym to dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja bym wlasnie polecal SMF lub punBB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 punBB... Szkoda tylko że nie ma moda na punbb który daje % :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...