KoS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Skanowałem dyski MKS-em On-line i system odmówił posłuszeństwa podczas skanowania plików SerwicePacka. Dysk pracował, ale Windows nie odpowiadał. Po resecie BIOS nie wykrył żadnego z dwóch HDD. I tak mu zostało. Niestety, musiałem tak zostawić sprzęt. Wiem, że możliwości jest tu kilka, ale piszę o tym, żeby dowiedzieć się, czy ktoś miał może podobny problem. Chciałbym wiedzieć, czego mogę się spodziewać. Ja obstawiam kontroler IDE na płycie głównej - oba HDD są podłączone do tego samego, CD na drugim jest w porządku. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie, rady, komentarze i chęć pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Podlacz twardziele (twardziela) do 2 kanalu. Jezeli wstana to bedziesz mial odpowiedz. Jesli nie to na 99,999999% poszly dyski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a zworki na dyskach są ok ? ustawione ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Czytaj dokladniej. Przeciez pisze ze padly podczas akcji (skanowania plikow). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 aa sorki :/ oki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoS Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Winnym zamieszania okazał się być program ActiveSmart - a przynajmniej na to wygląda. Po odinstalowaniu bowiem wszystko wróciło do normy. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...