MODY89 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam. Mam (względnie) mały problem... Chciałem sobie zrobic formata a tu zonk..... wsadzam cd z windowsem, ustawiam w biosie first boot CD-Rom, zapisuje ustawienia, wszystko uruchamia sie jak trzeba, wyskakuje mi ze mam nacisnąć dowolny przycisk by nastąpił rozruch z płyty i............. no właśnie po wciscięciu dowolnego przyciusku zaczyna mi sie uruchamiac normalnie system;/ Nie mam pojecia dlaczego..... Dzieje się tak samo po wsadzeniu płyty z win xp jak i na demie win 2k3 server. Probowałem już robić reset CMOSu ale to nic nie dało...... Zawsze wszysko było ok a dziś sie nie da..... prosze o pomoc!! (sprzet taki sam jak w sygnaturce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODY89 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Temat do zamknięcia! Problem rozwiązany! Klawiatura bezprzewodowa nie działa pod DOSem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...