zaxwardx Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Czy możecie mi polecić jakąś fajną obudowę za około 250zł? Priorytetem jest dobry przepływ powietrza i ładny wygląd. Oto na czym mi zależy: - najlepiej czarny kolor - 2 maskownice, bo mam 2 białe napędy (jeśli zostaną jakieś pieniądze to mogę kupić czarne panele maskujace) - solidne wykonanie - najlepiej bez drzwiczek - prostota Większość wymagań spełnia ta obudowa. Co o niej sądzicie? Edytowane 27 Stycznia 2007 przez zaxwardx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
templik Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zobacz moze na CoolerMaster Centurion 534. Na allegro mozna ja złapać za ok. 200zł. Na PurePC swego czasu była chyba recenzja tej obudowy. Mi się bardzo podoba i spełnia chyba wszystkie warunki poza maskownicami (ale zostanie 50zł na czarne panele, ew. mozna samemu jakos przemalować ;)) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmail Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 centurion 534 nie jest zla, ale ja bym sie tam kolorem nie przejmowal bo mam centuriona 5 czarną i biale napedy, napedy zawsze mozna przemalowac ale mi to nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...