Lewy1 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jeśli kogoś interesuje zakup w/w przewodów. Firma Glass-Med Warszawa Elektoralna 13 Dla przykładu węże 12/14 kosztują 14zł/m. Są oczywiście wszelkie inne rozmiary (w dół). Są one baaaardzo mięciutkie (te PCV Eheima to przy nich tragedia) i super nadają się do WC. I to by było na tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jeśli kogoś interesuje zakup w/w przewodów. Firma Glass-Med Warszawa Elektoralna 13 Dla przykładu węże 12/14 kosztują 14zł/m. Są oczywiście wszelkie inne rozmiary (w dół). Są one baaaardzo mięciutkie (te PCV Eheima to przy nich tragedia) i super nadają się do WC. I to by było na tyle. Węże EHEIMA jeśli o mnie chodzi to porażka - kupiłem takie same, tylko białe w markecie za jakąś śmieszną kwotę i znacznie lepiej sie wyginają. A wiesz może jaka jest mionimalna średnicy wygięcia - żeby sie takie załamania nie robiły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A ja w practikerze widzialem po 3zl za metr tez cos silico-pcv podobnego ale o wiele mieksze niz takie z pcv dobrej jakosci. Nawt jak zrobilem koleczko o srednicy chyba mniejszej niz 10cm to sie nie zalamal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Na dobra ale te z silikonu nie sa przeżroczyste tylko białe tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...