victor89 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mam film na dvd - oryginalny Chciałem go sobie przegrać na dysk w postaci AVI. Film jest na płytce DL -> skopiowałem całość na HDD za pomocą DvD Decrypter... i mam coś takiego: (na screenie po prawej stronie to co mi program znajdujący się po lewej stronie skopiował na dysk :D) AutoGK coś nie chce złapać tego filmu [; Chce go skonwertować tak by w 700mb lub ew. 1400mb zmieścił mi się cały film - włączam i leci on od początku do końca - bez podziału na sceny itp... JAK i CZYM - najlepiej by progs wspierał wielordzeniowośc - ale nie jest to obowiązkowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Polecam DVDRipa - spore możliwości ma i jest bardzo prosty w obsłudze. Znasz się minimalnie na kodekach to zrobisz nim bardzo dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Polecam Gordian Knot, jest szybki i po polsku :) Info --> TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...