halibut Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam Wreszcie dojrzałem do tego żeby przestać pakować kasę w tą studnie bez dna zwaną kompem. Jako pierwszy krok postanowiłem sprzedać grafę a pieniądze przeznaczyć na fundusz zwany "xbox360" :) I teraz moje pytanie: Co proponujecie jako tanią kartę. Warunki takie: Cena w przedziale 0-50zł Dobre wyjście TV (nowe główne zadanie karty :) ) Chłodzenie pasywne Oczywiście używane (allegro i inne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 AGP czy PCIE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 A zapomniałem :) AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tania karta z TV-OUT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Hercules 8500/9100. Rewelacja karta i chodzi cos kolo 50zl. Za wyjscie TV odpowiada ATI Theater (czy jak to sie pisze) i swietnie spelnia swoje zadanie :) Edytowane 27 Stycznia 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...