jc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) potrzebuje programu jak wyzej, mialem, ale po formacie zapomnialem jak sie nazywa :( i nie moe znaleźć. Z góry dzieki. ehhh: do grafiki , dla tych co nie widzą w temacie dopisku 'ati'. Edytowane 27 Stycznia 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Program do flashowania czego? Mikrokontrolerów? BIOSu? EEPROMu od radia? Co chcesz flashować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 chce flaszować mikrokontroler 'ATI'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) A to ATI robi mikrokontrolery??? Pierwsze słyszę!!!! Podaj mi jakiś przykład ich mikrokontrolera. A ja naiwny myślałem, że oni robią głównie karty graficzne i czasami chipsety. Gdybyś jednak chciał flashować kartę graficzną to tutaj możesz coś znaleźć: http://ocforum.pl/showthread.php?t=10694 Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) dzieki...ale mi chodzi o program z pod windowsa.. ps. to byla ironia z tym mikro... DO USUNIĘCIA, ZNALAZŁEM! :) Edytowane 28 Stycznia 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...