Arczi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam. Mam problem z Operą 9. Na początku dodam jeszcze ze mam Kasperskyego. Otoz chcę z kolegą zagrac na gryonline na wp w snookera, loguje sie normalnie wybieram stół, i potem pokazuje sie okno, ze niby trwa instalacja, gry ale po chwili pisze: Kontolka ActiveX która instaluje grę nie może zostać uruchomiona. Przyczyną tego może być każdy z poniższych powodów: • Twoja przeglądarka w ustawieniach zabezpiczeń ma wyłączoną obsługę kontrolki ActiveX, • Posiadasz system Windows 2000 lub XP ale nie masz uprawnień administratora systemu, • Instalator gry nie może zlokalizować plików instalatora. W IE działa normalnie, bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opera nie obsluguje ActiveX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...