auperon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 To miasto to pustynia przegrzebalem lodzkie cenniki w necie (sprzedaz wysylkowa mnie nie interesuje) i lazilem po miescie i w jednej firmie nie wiedza o co chodzi (epox a co to...) w innej nie sprowadzaja tych plyt ( nie wspolpracujemy z Pronoxem) dzwonilem do przedstawiciela na Polske (w/w Pronox) to sie dowiedzialem ze nie udzielaja informacji jakie firmy z Łodzi z nimi wspolpracuja. Najbardziej rozbawil mnie facet w firmie XXX (nazwy nie przytocze) ktory swierdzil ze jak to plyta na nForce2 to jakies straszne gowno musi byc i juz lepiej zebym kupil chociazby KT266A - no LOL. I jeszcze jedno pytanko z braku kasy na poczatek bede musial w te plytke wsadzic TB 1400 czy ktos ma w tym mobo Athlona TB i czy wszystko gra (bo ten TB pradozerny jest). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a w PTR pytales?? Tam byly Epoxy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a w PTR pytales?? Tam byly Epoxy...PTR a co to za firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A znacie adresy internetowe lodzkich sklepow? Oczywiscie z aktualnymi cennikami, bo ja oprocz idealu to nie znam zadnego a niedlugo bede w Lodzi to moze jakiegos proca zakupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A znacie adresy internetowe lodzkich sklepow? Oczywiscie z aktualnymi cennikami, bo ja oprocz idealu to nie znam zadnego a niedlugo bede w Lodzi to moze jakiegos proca zakupie.www.lucky-star.com.pl www.act.com.pl www.ergomedia.com.pl www.iwacom.pl www.brawo.pl www.infoglob.pl na poczatek starczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Dzieki, poczatek juz mam :) Teraz mozesz srodek i koniec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 wioska olsztyn ;)... www.slc.com.pl ahh ten Łódź.. taka duża wiocha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Super fajnie tylko w zadnym cenniku nie ma XP1700+ 0.13u :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Super fajnie tylko w zadnym cenniku nie ma XP1700+ 0.13u :( Zakakujesz mnie :) Pewnie mają tylko nie pisza bo pewnie wszystkie od 1700 do 2000+ są 0.13 mikrona ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...