Skocz do zawartości
auperon

QRNA gdzie w �odzi można kupić EPOXA!!!

Rekomendowane odpowiedzi

To miasto to pustynia przegrzebalem lodzkie cenniki w necie (sprzedaz wysylkowa mnie nie interesuje) i lazilem po miescie i w jednej firmie nie wiedza o co chodzi (epox a co to...) w innej nie sprowadzaja tych plyt ( nie wspolpracujemy z Pronoxem) dzwonilem do przedstawiciela na Polske (w/w Pronox) to sie dowiedzialem ze nie udzielaja informacji jakie firmy z Łodzi z nimi wspolpracuja. Najbardziej rozbawil mnie facet w firmie XXX (nazwy nie przytocze) ktory swierdzil ze jak to plyta na nForce2 to jakies straszne gowno musi byc i juz lepiej zebym kupil chociazby KT266A - no LOL.

I jeszcze jedno pytanko z braku kasy na poczatek bede musial w te plytke wsadzic TB 1400 czy ktos ma w tym mobo Athlona TB i czy wszystko gra (bo ten TB pradozerny jest).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A znacie adresy internetowe lodzkich sklepow? Oczywiscie z aktualnymi cennikami, bo ja oprocz idealu to nie znam zadnego a niedlugo bede w Lodzi to moze jakiegos proca zakupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A znacie adresy internetowe lodzkich sklepow? Oczywiscie z aktualnymi cennikami, bo ja oprocz idealu to nie znam zadnego a niedlugo bede w Lodzi to moze jakiegos proca zakupie.

www.lucky-star.com.pl

www.act.com.pl

www.ergomedia.com.pl

www.iwacom.pl

www.brawo.pl

www.infoglob.pl

na poczatek starczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...