THEJAJO Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Elo. Moze mi ktos powiedziec jak podpiac USB na przednim panelu do w/w MoBo? Mam pojedyncze kabelki oznaczone: - GND - USB D+ - USB D- - USB V+ To wszystko oczywiscie razy dwa. Jeden zestaw udalo mi sie podpiac i dziala natomiast drugi jak podpinam analogicznie nie dziala. Szukalem na Google ale nie moge znalezc nic konkretnego. Bardzo prosze o pomoc. PZDR. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez THEJAJO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 sprobuj cos z instrukcja ze strony producenta link ponizej st6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Chodzi o ECS K7VZA rev. 1.0. W manualu nie ma nic na temat podpiecia pinow do wewn. USB. Jest tylko wskazane gdzie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...