Dyferencjal Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam, W wakacje pracowałem w pewnym przedsiębiorstwie produkcyjnym przez okres 1 miesiąca. Teraz jestem na studiach dziennych. Kolega powiedział mi, że mogę dostać zwrot podatku z racji tego, że się uczę. Muszę tylko wypełnić PIT, który powinienem otrzymać od pracodawcy. Nie znam się na prawie podatkowym dlatego chcę się was zapytać, czy to prawda. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tak jak dostaniesz od tej firmy papiery to wtedy wypełniasz odpowiedni kwestionariusz do Urzędu Skarbowego i albo wysyłasz albo składasz osobiście. Masz programy na necie do przeliczania i gotowe kwestionariusze do wydrukowania. Poza tym poszukaj na necie wszystko o zwrotach jakie przydzielają i z jakiego tytułu. Jest tego trochę ,a google nie gryzie. Poza tym chyba jest już taki temat na tym forum. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...