drake87 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Hej ludzie ciśniecie może w jakieś symulatory lotu ? Np. combat Wing? Ja w to sie nie moge nagrać. Pocisnąłbym na serwerze z jakimiś zioimalami.. ale jak widze popularnośc tego typu rozrywki jest niska. Zna ktoś z was jakieś dobre gierki arcade bądź nie o zbliżonej frajdzie i gdzie można z ziomkami pograć? :blink: ok poprawiłem :) ..arcade Edytowane 28 Stycznia 2007 przez drake87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 chyba w to grałem po necie ale na klawiaturze (sic!) i stwierdziłem że bez porządnego joy'a + przepustnica nie warto podchodzić... dlatego puki co tego typu gry pozostaną w pamięci, choć nie powiem, pograłbym sobie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hej ludzie ciśniecie może w jakieś symulatory lotu ? Np. combat Wing? Ja w to sie nie moge nagrać. Pocisnąłbym na serwerze z jakimiś zioimalami.. ale jak widze popularnośc tego typu rozrywki jest niska. Zna ktoś z was jakieś dobre gierki symulatory bądź nie o zbliżonej frajdzie i gdzie można z ziomkami pograć? :blink: To nie jest symulator, tylko arcade... Jak chcesz dobry sim to il2, lockon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...