war3 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam, czy ktoś mógłby mi łopatologicznie naapisać jak mam zablokowac emule`a w tym routerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) jakie oprogramowanie ? Jak oryginalne linksysa, to daj sobie spokój, bo tam prawie połowa opcji dział błędnie.... Na alternatywnych softach blokujesz filtrami (np. L7) albo poprzez odpowiednie porty (najbardziej efektywne). Edytowane 28 Stycznia 2007 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 jakie oprogramowanie ? Jak oryginalne linksysa, to daj sobie spokój, bo tam prawie połowa opcji dział błędnie.... Na alternatywnych softach blokujesz filtrami (np. L7) albo poprzez odpowiednie porty (najbardziej efektywne).soft jest oryginalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 W taki razie na co czekasz ? Ładuj pomidora :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 może troszke jaśniej z tym tomato ;) sam mam od 2h ten sprzet i widze juz ze polowa opcji nie dziala :( np blokwanie dostepu do www poprzez keyword aaa...widze ze w temacie wrt54gl ,a ja mam gs,ale alternatywne softy pewnie te same (albo i nie :( ) byłbym wdzieczny za jakiegos linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 openlinksys.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...