Skocz do zawartości
Labe

Xbox 360 Pad On Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam tego pada i chciałbym sie podzielic kilkoma spostrzeżeniami po pierwsze nie pogramy na tym padzie w

battlefield 2 gdy pad jest podłączony w grze nie ma obrazu przy logowaniu. Do tej pory nie uświadczyłem żadnych wibracji w grach a uruchamiałem king konga nfs carbon demo xpand rally i nic :mur: mógłby sie ktoś wypowiedzieć kto go posiada na pececie ??

Edytowane przez Labe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam tego pada i chciałbym sie podzielic kilkoma spostrzeżeniami po pierwsze nie pogramy na tym padzie w

battlefield 2 gdy pad jest podłączony w grze nie ma obrazu przy logowaniu. Do tej pory nie uświadczyłem żadnych wibracji w grach a uruchamiałem king konga nfs carbon demo xpand rally i nic :mur: mógłby sie ktoś wypowiedzieć kto go posiada na pececie ??

Witam

Rowniez jestem posiadaczem tego pada i wibracje wogole w nim nie dzialaja..Probowalem kilka gier na kilku kompach i nic, bylem w saturnie i jak koles podlaczyl go do konsoli to wibracje dzialaja..

Wiec pozostaje chyba tylko czekac az wypuszcza lepsze sterowniki :/

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chillstream był ostatnio testowany w CDAction. Podobno jest bardzo precyzyjny, wiatraczki również ocenili na plus. Minusem jest konieczność instalowania sterów , a także, że są z nimi drobne problemy na Viście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...