Labe Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Witam mam tego pada i chciałbym sie podzielic kilkoma spostrzeżeniami po pierwsze nie pogramy na tym padzie w battlefield 2 gdy pad jest podłączony w grze nie ma obrazu przy logowaniu. Do tej pory nie uświadczyłem żadnych wibracji w grach a uruchamiałem king konga nfs carbon demo xpand rally i nic :mur: mógłby sie ktoś wypowiedzieć kto go posiada na pececie ?? Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Labe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoori Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Witam mam tego pada i chciałbym sie podzielic kilkoma spostrzeżeniami po pierwsze nie pogramy na tym padzie w battlefield 2 gdy pad jest podłączony w grze nie ma obrazu przy logowaniu. Do tej pory nie uświadczyłem żadnych wibracji w grach a uruchamiałem king konga nfs carbon demo xpand rally i nic :mur: mógłby sie ktoś wypowiedzieć kto go posiada na pececie ?? Witam Rowniez jestem posiadaczem tego pada i wibracje wogole w nim nie dzialaja..Probowalem kilka gier na kilku kompach i nic, bylem w saturnie i jak koles podlaczyl go do konsoli to wibracje dzialaja.. Wiec pozostaje chyba tylko czekac az wypuszcza lepsze sterowniki :/ Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 a mnie się coś wydaje, że ten pad to działa dobrze ale pod vistą a nie pod xp'kiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Chillstream był ostatnio testowany w CDAction. Podobno jest bardzo precyzyjny, wiatraczki również ocenili na plus. Minusem jest konieczność instalowania sterów , a także, że są z nimi drobne problemy na Viście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Czy mi sie zdawalo czy jest temat, przylepiony zreszta, o padach? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...