Skocz do zawartości
Jaras E21

Plyta+proc+ram+vga Tanio !

Rekomendowane odpowiedzi

panowie sprawa wyglada tak .. pozbyłem sie sprzetu

gigabyte ga 7n400pro2

elixir 256mb ddr266

vga hercules radeon 8500xt

proc athlon 700mhz :D -zapasowy

sprzedałem to za 400zł dlatego ze dokupienie bartona 2.5 i pamieci ddr400 wyjdzie drozej a nie bedzie chyba lepiej-szybciej

zamiar - dorzucic 200zł czyli razem 600zł

płyta ma miec zintgrowane vga- nie gram i nie jest mi to potrzebne ale dobrze bedzie jak bedzie dobra...

procek... no celowałem w am2 i za 414zł miałem komplet na allegro chyba jeszcze jest asrock am2nf6-vsta+sempron3000+256kb/

ale mnoznik tylko 8x :/ a zeby miec 9x doplata 80zł :mur: -sprzet do odbioru osobistego ;)

moze wskazecie coś innego ?

sprzet ma byc generalnie do neta i do szybkich instalcji map gps fajnie gdyby był troche przyszłosciowy :) od dłuzszego czasu jade na sata hdd

musi być absolutnie stabilny i pewny ;] mocno rozbudowany bios mile widziany...

ma to być typowa serwisówka do instalcji sprzętów... narzedzie pracy ...znudziła mi sie praca na 700mhz i fsb 100 na płycie kupowanej pod bartona 2.5 gdzie na wszystko musialem czekać... :/

sprzet ma być przejrzysty w srodku /stoi nontop otwarty mile widziane szybkie bezproblemowe zmiany setupu ;] sprzet nie musi być bardzo cichy i tak bedzie cichszy niz obecny.. ! ;]

a co do pamięci ... nie wiem poprostu zeby dawały rade przy oc pewnie goodram.. :) mowa raczej o 512mb ;) styknie 2x256 w dualu ...

zasilacz to modecom popularny kiedyś dobry model ;P

takze poprosze o prozpozycje... sprzet nie musi byc fabrycznie nowy ... ! to tylko elektronika...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Może 939, DFI RS482 i jakiś procek, athlon lub sempron ;] Do tego kupisz ram. Płyta ma integre grafe, jest w matx. Chyba że ktoś Ci doradzi jakieś am2 :P

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/item158327344_sem_30...iex_sataii.html

co wy na to mzoe to ktoś skomentować ? ;> czy na tej płycie pokrece coś tego procka...

moze uda mi sie pojechać do sklepu i doplacic do procka jzu na mnozniku 9/10x :) ?? ?

i niech mi ktoś powie czym sie rozni te dwie płyty ... ?

http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...oGeForce6100AM2

oraz

http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...ioTforce6100AM2

aha i jeszcze jedno pytanie jeśli ddr2 ... brac 667 czy juz 800-tki ? jest sens ?

Edytowane przez Jaras E21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo nikogo nie ma na tym forum albo totalnie olaliscie ludzie sprawe ;]

w każdym razie

zrobiłem juz zamówiene wygląda to tak .. i moze to ktoś skomentuje...

w końcu

1. DDR2 2x256MB PC-667 Goodram 180.00pln

2. Biostar Tforce 6100 AM2 (nVidia GeForce 6100) [DDR2, PCI-E, KG] 233.00pln

3. AMD Sempron 3200+ Manila BOX (Socket AM2, 64bit) 228.00 pln

Opłata za przesyłkę: 11.00 zł

Suma: 652.00 zł

moze być ? ;> ? czas sie zabrac za poradnik ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasiłke mam modecoma atx-350gtf(pf) miał najmniejsze wachania napięc ze wszystkich ktore wtedy były w cenie do 200zł ...

a co do fortronów ... takie zasiłki 250W są w kompach marki packard bell i te akurat pływają na napięciach okrutnie... sporo ludzi chwali drozsze modele ale troche mnie zraziło ...

moja nauka zatrzymała sie przy socket A dlatego mialem ten problem z wyborem ...

jak zoabczyłem htt i dzielniki to był dla mnie szok :D mam nadzieje ze trafie na dobry procek :/ albo zmienie pozniej na selecta ;]

Edytowane przez Jaras E21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi