Pantas Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zainteresowałem się drukarką Canon PIXMA iP 4300. Drukarkę te można kupić już za 360 zł np. tutaj: http://www.pixmania.com/pl/pl/382584/art/c...p;CodePromo=oui Podoba mi się ona, bo jest szybka, z tego co słyszałem tania w eksploatacji, ma możliwość podłączenia aparatu cyfrowego i wydruku z niego zdjęć, drukuje na drukowalnych płytach, ogólnie wszystko czego mi potrzeba. Drukarka miała by być używana w domu. Mało informacji znalazłem o niej w internecie. Coś mi się obiło, że był jakiś test KŚ i ta drukarka wygrała, jednak nie znalazłem tego testu. Byłbym wdzięczny za jakieś info, testy, opinie, sugestie, uwagi. Może ktoś ją posiada, albo podobny model np. 4200. Jak to ogólnie jest z Canonem? Ostatnią drukarkę miałem 4 lata temu, a w branży komputerowej to wieczność, dlatego będę wdzięczny za wszelkie rady. Z góry dzięki! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchara84 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Druarka jak najbardziej DOBRA ! Ja jestem juz zdecydowany na jej zakup (ide po nia jutro). Siedzialem kilka dni i czytalem wszystko o drukarkach i ta wypadla najlepiej jesli chodzi o dobra,niedroga i przede wszystkim tania w eksploatacji plujke :D Zastanawialem sie jeszcze na HP 5940, bo byla tansza ale miala mniej opcji i DUZO drozsze tusze :( A Canon ma tanie tusze zamienne lub nawet w porownaniu do HP niedrogie oryginaly. Wiec kupuj spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...