Skocz do zawartości
Pantas

Canon Ip 4300, Opinie, Uwagi, Oceny.

Rekomendowane odpowiedzi

Zainteresowałem się drukarką Canon PIXMA iP 4300. Drukarkę te można kupić już za 360 zł np. tutaj:

http://www.pixmania.com/pl/pl/382584/art/c...p;CodePromo=oui

Podoba mi się ona, bo jest szybka, z tego co słyszałem tania w eksploatacji, ma możliwość podłączenia aparatu cyfrowego i wydruku z niego zdjęć, drukuje na drukowalnych płytach, ogólnie wszystko czego mi potrzeba. Drukarka miała by być używana w domu. Mało informacji znalazłem o niej w internecie. Coś mi się obiło, że był jakiś test KŚ i ta drukarka wygrała, jednak nie znalazłem tego testu.

Byłbym wdzięczny za jakieś info, testy, opinie, sugestie, uwagi. Może ktoś ją posiada, albo podobny model np. 4200. Jak to ogólnie jest z Canonem?

Ostatnią drukarkę miałem 4 lata temu, a w branży komputerowej to wieczność, dlatego będę wdzięczny za wszelkie rady.

Z góry dzięki! Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Druarka jak najbardziej DOBRA ! Ja jestem juz zdecydowany na jej zakup (ide po nia jutro). Siedzialem kilka dni i czytalem wszystko o drukarkach i ta wypadla najlepiej jesli chodzi o dobra,niedroga i przede wszystkim tania w eksploatacji plujke :D

Zastanawialem sie jeszcze na HP 5940, bo byla tansza ale miala mniej opcji i DUZO drozsze tusze :(

A Canon ma tanie tusze zamienne lub nawet w porownaniu do HP niedrogie oryginaly.

Wiec kupuj spokojnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi