krzynek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie zauwazylem zadnej zmiany po przejeciu przez telestrade, dalej jest wszystko w porzadku, przynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 czy mieliscie przed chwila zanik netu na jakas godzine?? bo u mnie nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Trochę nie jestem w temacie, o co chodzi z tym przejęciem Multimo przez Telestrade? Skąd to info? ps, od 12 do 17 nie miałem neta - też tak było u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maq4all Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wystarczy chwila na google: http://www.google.pl/search?q=multimo+tele...lient=firefox-a Tam wszystko masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 gra ktos w WoW-a z gts-u? :rolleyes: jaki macie sredni ping? bo u mnie ok 150 ms oscyluje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Zna ktoś może namiaru na takie dane w multimo, jak: - nazwa serwera mysql - nazwa bazy danych? Potrzebuję tych danych do złożenia CMS'a :) A tak a pro po internetu z Multimo. Początkiem lipca kończy mi się umowa (2 lata z 512kb/s). Po rozmowie z konsultantką w sprawie przedłużenia umowy i przedstawienia im oferty Netii, która ma 4mb w cenie 1mb (średnio wychodzi 56zł na miesiąc jeśli dobrze spamiętałem) dostałem odpowiedź że nie są w stanie tego wprowadzić... identyczna odpowiedź gdy przedstawiłem ofertę dostawcy internetu w moim mieście (45zł za 2mb), to miła pani stwierdziła że tego też nie są w stanie zaoferować ALE była na tyle miła że zaproponowała 2mb w cenie 73zł ALE jak dla mnie, klienta który zamierza przedłużyć umowę, są w stanie zmniejszyć tą cenę aż o ... 3zł (czyli 2mb za 70zł co miesiąc przez 2 lata)! Podziękowałem za ofertę i poinformowałem że nie mam zamiaru przedłużać umowy. Próbowałem także przez maila, ale widocznie nikt tego nie przeczytał co napisałem o ofertach innych operatorów, a odpowiedź jest następująca: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Odp od BOK Szanowny Panie, propozycja nasza jest nastepująca: świadczenie usługi telefonicznej i internetowej w kwocie: 1. na rok - internet 512 kb - 46,99 zł brutto + telefon 34,99 brutto 46,99 zł brutto + telefon 45 zł brutto - internet 1 MB -56 zł brutto + telefon 34,99 brutto 56,99 zł brutto + telefon 45 zł brutto - internet 2 MB -74.99 zł brutto + telefon 34,99 brutto 74.99 zł brutto + telefon 45 zł brutto 2. na 24 m-c -internet 512 kb - 38.99 zł brutto + telefon 34,99 brutto 38.99 zł brutto + telefon 45 zł brutto - internet 1 MB -48 zł brutto + telefon 34,99 brutto 48 zł brutto + telefon 45 zł brutto - internet 2 MB -63.5 zł brutto + telefon 34,99 brutto 63.5 zł brutto + telefon 45 zł brutto Będzie nam miło jak pozostanie Pan z nami dłużej. Z poważaniem Małgorzata Włodarczyk Biuro Obsługi Klienta Miałem nadzieje że pomimo beznadziejnej oferty na przedłużenie, ta informacja o możliwości przeniesienie lepszej - od innego operatora wyglądała interesująco. Lecz po rozmowie telefonicznej z konsultantem i przez email, mogę stwierdzić że to nie ma pokrycia w rzeczywistości. "Chwyt" marketingowy :) ? Jeśli warunki zaproponowane przez nas nie spełniają wszystkich Twoich oczekiwań - zadzwoń do nas i powiedz o tym. Jeśli jakikolwiek operator zaproponował Tobie warunki lepsze - nie pozwolimy na to, byś z tego powodu odszedł od nas. Powiedz nam, jaka oferta innego operatora podoba Ci się bardziej od naszej - wprowadzimy ją specjalnie dla Ciebie!!! O ile taka oferta na rynku istnieje :) Edytowane 18 Czerwca 2009 przez ZipQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 u mnie np w/g strony netii 4 mb w cenie 1 nie oferuja, a to co oferuja jest w takich samych cenach jak w gts-ie, a pozatym biorac na 2 lata net i dostawac przez rok 4 mb a potem 2 mb to nie chce, bo sie przyzwyczaje i potem bedzie niedosyt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nie jestem w temacie netii, ale oferta 4mb w cenie 1mb na stronie/tv jest. GTS nie oferuje 4mb. Najlepsze mimo wszystko jest to, że nie przewidzieli że ktoś jest w stanie zaproponować tańszy internet niż oni (czego wynikiem jest zawsze odpowiedź "Nie jesteśmy w stanie tego zaoferować", gdy podaje im się lepszą ofertę). Widocznie czas zmienić operatora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 ta tylko pamietajcie o tym, ze multimo leci na laczach neostrady i ponizej pewnych cen sie nie da zejsc. netia te 4mb to oferuje na swoich laczach, internet na laczach telekomuny jest w tej samej cenie co w multimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 to po co takie puste slogany skoro nic z nich nie wynika <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 w zwiazku z pojawieniem sie ciekawych ofert w multimo (np umowy bezterminowe, tanszy net z wyzszych predkosci, internet mobilny) chcialem zapytac, czy ktos mial doczynienia z 6 Mb w multimo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrfee Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam, ja mam 6Mb w Multimo od ponad roku i działa na maksymalnych obrotach :) Odległość od centrali telefonicznej jakieś 1.3km. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja mam troszke dalej (chyba, bo sam dokladnie nie wiem gdzie centrala moja jest), ale w multimo udalo sie dogadac, ze zaloza mi 6 Mb (bez zmiany czasu trwania terminowki) i aneks dopiero sie pojawi, jak potwierdze ze 6 Mb dziala bez problemow, jesli nie, wroce bez kosztow na 2 Mb, ale ze ida swieta, to chwilowo olewam temat, w styczniu wroce do tego, wole miec net na swieta :rolleyes: dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 jaki jest up przy dl 6mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 512kbit teoretycznie, praktycznie moze byc kilkadziesiat wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 zostalem z multimo, zmienilem oferte na 6mb. w E-BOA wczoraj zmienila sie oferta. niestety predkosc dl to srednio 300kb/s przyrost w stosunku do 2mb o jakies 50kb/s :/ jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 restart modemu/routera 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 taa. wlasnie. router z modemem chodzily ze dwa tyg bez odlaczania im zasilania. widac sie przytkaly :P dzieki krzynek1 wiedzialem, ze mozna na ciebie liczyc w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...