majkeldzekson Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam Mam okazje kupić bardzo tanio neca 190V tutaj jego parametry: Typ matrycy - TN+film TFT Jasność - 270 cd/m2 Rozmiar plamki - 0.294 mm Kontrast - 550:1 Czas reakcji - 8 ms Liczba kolorów - 16,2 mln Zalecana rozdzielczość - 1280x1024/60Hz Kąty widoczności - 160 poziom / 145 pion Złącze sygnałowe - 1 x VGA 15 pin (analogowe D-SUB) Zgodność z VESA (100x100 mm) Monitor bedzie mi potrzebny do grania w counter strike'a Da rade pograc na tym ? bedzie smużylo ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeldzekson Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 to zlacze d-sub jest duzo slabsze od DVI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeldzekson Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 prosze o szybką odpowiedz bo jutro chyba go kupie... Mam takie pytania: Czy to złącze d-sub bedzie duzo słabsze od DVI ? Patrzyłem na inne Lcd'ki i mają one wiekszy kontrast np. 800:1 600:1 O co chodzi w tych kontrastach ? taki styknie do szybkich gierek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) prosze o szybką odpowiedz bo jutro chyba go kupie... Mam takie pytania: Czy to złącze d-sub bedzie duzo słabsze od DVI ? Patrzyłem na inne Lcd'ki i mają one wiekszy kontrast np. 800:1 600:1 O co chodzi w tych kontrastach ? taki styknie do szybkich gierek ? Dla mnie monitor LCD bez DVI to nie monitor i jakośc obrazu jest znacznie gorsza - ale wielu ludzi nie widzi różnicy Dla mnie do szybkich gierek by zupełnie nie "styknął" - a wielu ludziom by pewnie wystarczył Jak widać moja wypowiedź jest taka że wszystko wiesz ... prawda ? :lol: - ale innej chyba nikt Ci nie udzieli bo kwestia reakcji czy DVI to po prostu osobiste preferencje i poziom wymagań !!!!!!! Edytowane 9 Lutego 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeldzekson Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja juz 7 rok na likomie 15 calowym działam to wiesz :D zobacze teraz lcd to kazdy bedzie dla mnie dobry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...