paczka01 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam, od 4 dni jestem posiadaczem ww myszy, niestety od razu po wyjęciu jej z pudełka, zobaczyłem , że rolka w jedną stronę chodzi cicho i miękko w drugą zaś słychać charakterystyczne brzdękanie, nadaje się to aby oddać na gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 u mnie to samo w 2 roznych muyszach... one tak maja juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisoo Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam, od 4 dni jestem posiadaczem ww myszy, niestety od razu po wyjęciu jej z pudełka, zobaczyłem , że rolka w jedną stronę chodzi cicho i miękko w drugą zaś słychać charakterystyczne brzdękanie, nadaje się to aby oddać na gwarancję? w mojej od nowości czasem przy jednym kliku lewym reaguje jak 2 kliki ... wkurza to w programach graficznych strasznie poszła na reklamacje i teraz czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebar44 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 u mnie na mx400 też tak jest czasami z rolką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...