Skocz do zawartości
surix

Zasilacz 250zł Może Ciut Więcj :|

Rekomendowane odpowiedzi

Okazało się że 216W na lini 12V w chieftecu to za małooo na X1950pro + prescott'a (boot kompa 11.40V-ładowanie windy 11.20V :angry: -3dmark03 11.40V najgorsze jest to że 1 test nie przechodzi a kolejne 3 idą)- wszystko mirnikiem z dobrą baterią[ jutro do kumpla lece żeby być pewnym ze to zasiła a nie sama karta].. i teraz mam duży problem, niebardzo znam się na zasiłkach a potrzebuje takiej żeby napewno pociągła kompa z podpisu + tego X1950PRO..... może jakiś topower, ale jaki, myśle że 250-270zł moge wydać jak sprzedam tego szefa + 5900XT :-| aa mam nadzieje że już jutro podejme decyzje bo ferie mi lecą a chciałbym pogiercowac :-P (prawdopodobnie kupie w zenfiscie)

pozdro

Edytowane przez surix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HK 350AP i masz jeszcze na flaszkę finlandii.

Ale jesteś pewien że to na 100% wytrzyma :rolleyes: :-P ? Bo qrde jeśli bym zakupił i by była doopa no to sie pochlastam :mur: może coś większego? (nie jestem przewrażliwiony manią 500W :-P ) w zenfiscie polecali mi za 300zł Amacrox Frei Erde 500W ale to już 50zł więcej od założonej kwoty......

edit

Może jakiś topower p3, tagan 430W U15 ? daje tylko propozycje ale one po 300zł :?

Edytowane przez surix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mowiac za duzo nie sadze bo nie dotykalem nie sprawdzalem tylko troche poczytalem:

podobno do cichych nie nalezy (choc nie jest jakas wichura)

mocny :)

zrobiony na tanich podzespolach ale dziala dobrze :)

ale jak bym mial wybierac p3, a ten co podales wolalbym zdecydowanie p3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie ostatecznie bedę kierował się jednak ceną :-| bo p3 300zł a ten 480W 265zł, na ciszy mi zabardzo nie zależy :-P co do chinszczyzny hmmm.......Podobają mi sie jego parametry szczególnie 12V szkoda że nie moge znaleźć nigdzie jego fot :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten enermax ma dużo W na 12V ale czy rzeczywiście tyle wytrzymuje ile zadeklarował producent...

Ja kupiłem W 4speed.pl innego enermaxa i wszystko było z nim ok, do czasu kiedy nie zacząłem grać... Po 1/2 h grania na Call Of Juarez komp mi się wyłączył na chwile i znów wystartował. I tak jeszcze kilka razy, i wyciągnąłem to badziewie i zapodałeł swojego PROCOMPA i wszystko jest ok... Te Enermaxy to jakieś stare badziewie i moim zdaniem nie sensu i kupować i liczyć że akurat trafi się sprawny egzemplarz...

Dzisiaj zamówiłem TEGO Topowera :) Mocny i niedrogi!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi