surix Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Okazało się że 216W na lini 12V w chieftecu to za małooo na X1950pro + prescott'a (boot kompa 11.40V-ładowanie windy 11.20V :angry: -3dmark03 11.40V najgorsze jest to że 1 test nie przechodzi a kolejne 3 idą)- wszystko mirnikiem z dobrą baterią[ jutro do kumpla lece żeby być pewnym ze to zasiła a nie sama karta].. i teraz mam duży problem, niebardzo znam się na zasiłkach a potrzebuje takiej żeby napewno pociągła kompa z podpisu + tego X1950PRO..... może jakiś topower, ale jaki, myśle że 250-270zł moge wydać jak sprzedam tego szefa + 5900XT :-| aa mam nadzieje że już jutro podejme decyzje bo ferie mi lecą a chciałbym pogiercowac :-P (prawdopodobnie kupie w zenfiscie) pozdro Edytowane 29 Stycznia 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 HK 350AP i masz jeszcze na flaszkę finlandii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) HK 350AP i masz jeszcze na flaszkę finlandii.Ale jesteś pewien że to na 100% wytrzyma :rolleyes: :-P ? Bo qrde jeśli bym zakupił i by była doopa no to sie pochlastam :mur: może coś większego? (nie jestem przewrażliwiony manią 500W :-P ) w zenfiscie polecali mi za 300zł Amacrox Frei Erde 500W ale to już 50zł więcej od założonej kwoty...... edit Może jakiś topower p3, tagan 430W U15 ? daje tylko propozycje ale one po 300zł :? Edytowane 29 Stycznia 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Bierz co mowi benito ;) bedziesz mial zasilke ktora potrafi ucagnac nawet PD + 7600GT w sli i do tego flaszke dobrej wodeczki a tej nigdy za wiele ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nad wszystkim się jeszcze zastanawiam..... :) dziwi mnie to że mój FX niby bierze więcej W albo tyle samo a jak wkładam radka to jest kichaa... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja polecam skromny zasilacz http://4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=1819 ewentualnie fortron bluestorm z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ten enermax ma dużo W na 12V ale czy rzeczywiście tyle wytrzymuje ile zadeklarował producent... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 przecie ten enermax to stary zlom :| weź tego HK. o taganie zapomnij. jak stac Cie na p3 to weź p3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 przecie ten enermax to stary zlom :| weź tego HK. o taganie zapomnij. jak stac Cie na p3 to weź p3 Jeszcze mam jeda propozycje co myślisz o Topower TOP-480SPW EZA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodie Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) 480 EZA jest na chińskich podzespołach, ale spokojnie da sobie rade i zostanie jeszcze zapas na OC :) Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Woodie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 szczerze mowiac za duzo nie sadze bo nie dotykalem nie sprawdzalem tylko troche poczytalem: podobno do cichych nie nalezy (choc nie jest jakas wichura) mocny :) zrobiony na tanich podzespolach ale dziala dobrze :) ale jak bym mial wybierac p3, a ten co podales wolalbym zdecydowanie p3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Pewnie ostatecznie bedę kierował się jednak ceną :-| bo p3 300zł a ten 480W 265zł, na ciszy mi zabardzo nie zależy :-P co do chinszczyzny hmmm.......Podobają mi sie jego parametry szczególnie 12V szkoda że nie moge znaleźć nigdzie jego fot :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodie Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Imo już lepiej dołożyć te 35zl i mieć p3 z 12 cm wiatrakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ten enermax ma dużo W na 12V ale czy rzeczywiście tyle wytrzymuje ile zadeklarował producent...Ja kupiłem W 4speed.pl innego enermaxa i wszystko było z nim ok, do czasu kiedy nie zacząłem grać... Po 1/2 h grania na Call Of Juarez komp mi się wyłączył na chwile i znów wystartował. I tak jeszcze kilka razy, i wyciągnąłem to badziewie i zapodałeł swojego PROCOMPA i wszystko jest ok... Te Enermaxy to jakieś stare badziewie i moim zdaniem nie sensu i kupować i liczyć że akurat trafi się sprawny egzemplarz... Dzisiaj zamówiłem TEGO Topowera :) Mocny i niedrogi!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dance4me Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) tak wtrace :D zasilka ktora uciagnie: p5b dlx c2d 6300@3,1ghz 76gs sonic 2x1gb @1000 160gb seagate dvd-rw w podobnej cenie? :)) max 300zl;-p Edytowane 17 Lutego 2007 przez dance4me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Jak chcesz miec zapas mocy to dołuż 50zł i sprzedam ci nowego Topowera 627 520W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...