MadEye Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Załóżmy, ze kupiłem domenkę np. sport.pl. Co muszę zrobić, żeby robić subdomeny, np. pilka.sport.pl ; hokej.sport.pl oraz co muszę wykonać,żeby rozdawać konta pocztowe (chodzi mi o aliasy)? Z góry dzięki za szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost2k7 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 domena to mało , musisz posiadac jeszcze serwer z odpowiednią pojemnością który pozwoli na tworzenie kont pocztowy, czy tez miejsc na strone www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mi chodzi tylko o linki, które przekierowują na daną stronę i np. adres e-mail, taki który przekierowują na inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Przecież i tak do czegoś musi być podpięta domena. Później będziesz ustawiał subdomeny i aliasy w panelu administracyjnym serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...