Gość Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 :arrow: http://www.pclab.pl/?art=&sid=2203&mode=nested&order=0 ciekawe czy są obroże pozwalające zrozumienie kobiety :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja bym swojemu psu tego niekupil bo zabardzo by mnie z.j.e.b.a.l :D ale jak tylko pokaze sie cos takiego dla kobiet to odrazu wezme hurtowo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 JA bym tego nie polecal bo mozna zadyzo rzczy (zlych) od psa uslyszec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 za duzo to to cos w wersji dla psa ci nie powie ;D, a tak btw. dla kobiet to tez nawet najlepsi naukowcy/specjalisci nie przetlumacza tego na ludzki ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 po kiego c.h.u.j.a kupować sprzęt za stodwadzieścia papiera, skoro i tak pies wyraża swój nstrój za pomocą narządu nazywanego powszechnie "ogon". ;-) merda - wesoly, zadowolony podniesiony - zaciekawiony, podniecony opuszczony - lepiej nie podchodzić, bo u.p.i.e.r.d.o.l.i podwinięty - wystraszony, smutny moje tłumaczenie macie za free ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 za duzo to to cos w wersji dla psa ci nie powie ;D, a tak btw. dla kobiet to tez nawet najlepsi naukowcy/specjalisci nie przetlumacza tego na ludzki ;Dhmmmmmmmm....... no tak wiekszość kobiet mówi szyfrem niezłamywalnym przez najleprze i najszybsze komputery jakie kiedykolwiek stworzy ludzki umysł :lol: :lol: ....ale z drugiej strony to ma swój nieodparty urok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Kto ogladal wczoraj Teleexpres ?? Byl gadajacy pies - mowil MAMA a nauka trwala kilka miesiecy, full wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A ja mam kota :) Ale i tak go rozumiem bez słów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Kto ogladal wczoraj Teleexpres ?? Byl gadajacy pies - mowil MAMA a nauka trwala kilka miesiecy, full wypas. Może i wypas ale ja bym nie chciał, żeby mój pies gadał do mnie przy ludziach TATA, a tym bardziej MAMA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Może i wypas ale ja bym nie chciał, żeby mój pies gadał do mnie przy ludziach TATA, a tym bardziej MAMA.:lol: stary - jesteś mi winny z 15 zeta za pralnię, bo się pojszczałem czytając twojego posta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 po kiego c.h.u.j.a kupować sprzęt za stodwadzieścia papiera, skoro i tak pies wyraża swój nstrój za pomocą narządu nazywanego powszechnie "ogon". ;-) merda - wesoly, zadowolony podniesiony - zaciekawiony, podniecony opuszczony - lepiej nie podchodzić, bo u.p.i.e.r.d.o.l.i podwinięty - wystraszony, smutny moje tłumaczenie macie za free ;-) Tłumaczenie niezłe. Patrząć na pyszczek, też można się sporo dowiedzieć, mój jamnik potrafi robić minę zaciekawioną i zdziwioną, uszy też dużo o nim mówią, a pyskiem potrafi pokazać wszystko czego chce - szkoda kasy na tłumacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Może i wypas ale ja bym nie chciał, żeby mój pies gadał do mnie przy ludziach TATA, a tym bardziej MAMA.:lol: stary - jesteś mi winny z 15 zeta za pralnię, bo się pojszczałem czytając twojego posta :lol: Jakbym w każdym takim przypadku płacił po 15 zł to bym dawno poszedł z torbami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Niezle:]] psi jezyk rOx:]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 za duzo to to cos w wersji dla psa ci nie powie ;D, a tak btw. dla kobiet to tez nawet najlepsi naukowcy/specjalisci nie przetlumacza tego na ludzki ;Dhmmmmmmmm....... no tak wiekszość kobiet mówi szyfrem niezłamywalnym przez najleprze i najszybsze komputery jakie kiedykolwiek stworzy ludzki umysł :lol: :lol: ....ale z drugiej strony to ma swój nieodparty urok :wink: ja kocham kobiety (ladne i madre ;] of corz ;])za to ze moge z nimi pogadac 128 bitowym szyfrem ;]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Kto ogladal wczoraj Teleexpres ?? Byl gadajacy pies - mowil MAMA a nauka trwala kilka miesiecy, full wypas.mama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 za duzo to to cos w wersji dla psa ci nie powie ;D, a tak btw. dla kobiet to tez nawet najlepsi naukowcy/specjalisci nie przetlumacza tego na ludzki ;Dhmmmmmmmm....... no tak wiekszość kobiet mówi szyfrem niezłamywalnym przez najleprze i najszybsze komputery jakie kiedykolwiek stworzy ludzki umysł :lol: :lol: ....ale z drugiej strony to ma swój nieodparty urok :wink: ja kocham kobiety (ladne i madre ;] of corz ;])za to ze moge z nimi pogadac 128 bitowym szyfrem ;]... to już jest chyba lekkim spaczeniem :roll: .... a tak poi za tym to nisko mierzysz ja tam wolę szyfry mega bitowe :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 no z obrożą Kobiet to przedmówca przesadził jeśli kochasz i Ona Ciebie kocha rozumiecie sie bez słów :D Ona są kochane i już a że ich czasami nie rozumiemy to ........ wpiszcie co chcecie :) ale życie bez nich ciężkie by było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja bym nie chciał mojego pieska usłyszeć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja bym nie chciał mojego pieska usłyszeć :P A ja bym chcial.... chyba:]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...