bielski Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 witam wczesniej miałem neo 512 i ogole nie narzekałem, tak teraz po przesiadce na 1 mega, narzekam i narzekam :mur: to g**no chodzi jak woz z weglem, jeszcze ani razu nie widziałem pełnego transferu, czy ot sciagam czy co, jak woz z weglem !! :mur: :mur: :mur: uzywam outposta firewalla i noda32, zaznaczam ze przy 512 wszsytko smigało az miło, czasem tylko stronki sie wlekły. ostatnio skorzystałem z poradnika na przyspieszenie windy xp i pierwsze pytanie czy ot mogło miec jkias wpływ na neta ? drugie to czy ktos sie juz kedys z tym postkał i jakos sobie poradził? trzecie to nei pytanie tylko inofrmacja dla was :] limitu nie przekroczyłem, nie ma mowy w ogole zeby przekroczył :] z góry dzieki za pomoc pozdro, bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Może linia nie wyrabia po prostu... W jakiej odległośći od centrali mieszkasz? U mojego kuzyna nie szło założyć żadnej innej neostrady oprócz 128kbps, wszystkie inne rozłączały i wogóle nie chciały działać. (mieszka jakieś 5-7 km od centrali) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 powiem Ci ze nie iwem jak daleko, ale mozna powiedziec ze mieszkam na obrzezach poznania, ale dosc blisko centrum xD moze to troszke pomoze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 jaki modem ? jeśli Sagem to łatwo sprawdzisz wartości Attenuation & Margin (uprzedzając pytanie: program DSLMON w Progam Files/Sagem a potem ALT+D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 M4ciek@: chodzi ci o wartosci ATM ? jezeli tak to sa wporzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...