Sir_emak Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Witam! Mam problem z pamiecia wirtualna w windows xp. Nie moge jej wylaczyc. Ustawilem calkowity rozmiar pliku stronicowego na 0MB. Jak widac nadal jest ona używana. Wie ktoś jak całkowicie wylaczeyc pamieć wirtualna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 panel sterowania/system/zaawansowane/wydajność/zaaawansowane/pamięć wirtualna - klikasz na "bez pliku stronnicowania" później na ustaw i już :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Tak mam ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 w xp nieda sie calkiem wylaczyc pamieci zawsze musi byc minimum to chyba 10 mb ale dokladnie niepamietam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A poco chcesz wyłączyć - to tylko może zaszkodzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Witam! chce wylaczyc poniewaz gdy gram w simcity 4. To ta gra zajmuje 150MB ramu i 150MB pamięci wirtualnej. Przez co gra sie troche przycina w momentcie robienia zblizenia, trwa to tylko pare sekund pozniej przestaje. Mam 640 Ramu i bez problemu zmiesci sie cała gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Tego przypadku nie wziołem pod uwagę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 :D Ram swoje a xp swoje... windows zawsze zzera ram tak dla zabawy... wierz mi jezeli ze swapem (np 100mb standardowo) gra ci ciacha to bez niego bedzie tymbardziej taki jest juz windows... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...