adamkpl Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A więc... patrzcie: Jak widać... oto płytka głóna... tak mi się wydaje:P nazwa: D850MV Ale w cpufsb: jak ustawię producenta to w "płyta główna: obok... nie pokazuje mi D850MV. No niestety... moze ktos mi pomoże...?? Moze ktoś zna inne lepsze, łatwiejsze programy? w BISOie mogę sobie kurna tylko godzinkę usatwić arghhhh... durny bios... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 o co ci tak naprawde chodzi :? bo jakos nie moge zalapac :roll: :) jak sie domyslam o podkrecenie proca? A moze zajrzyj do budy i poszukaj jakis zworek albo dipow a tak BTW jakiego masz proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkpl Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 chcę podkrecić moje proca. P4 1,6 ghz na coś więcej.. ale żebym nie musial kupować wiatraczków etc. tylko troszke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Powiem ci tak ,musisz zidentyfikowac chip PLL na plycie poczym znalesc oprogramowanie ktore go obsluzy (CpuFSB ,softFSB...) .Ale mam wrazenie ze niebedziesz wiedzial o czym mowie :), poshukaj na forum i goglach to zajarzysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 w cpucool w helpie jest wszystko wyjasnione jak znalezc PLL itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...