bzykofm Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam! Wpadła mi w ręce kostka ramu i okazało się ,że działa na mojej wybrednej płycie w dualu z jedną już posiadanych. Lepiej zostawić dwie kości w dualu czy dać 3 na singlu? Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam! Wpadła mi w ręce kostka ramu i okazało się ,że działa na mojej wybrednej płycie w dualu z jedną już posiadanych. Lepiej zostawić dwie kości w dualu czy dać 3 na singlu? Dzięki! Miałem podobny dylemat, jesli kosci pracuja z ta sama predkascia i timingami, to dual jedynie da ci powera w wszystkich testach pamieci odczytu zapisu itd ( everest) dokładnie 2 razy wieksze wartosci:) jednak do gier przyda się większa ilosc:) Zreszta co za problem porobic testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 oczywiscie ze wieksza ilosc ramu bedzie wydajniejsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Majac taki dylemat bez wahania wybralbym wiecej ramu. Dual daje moze pare % wydajnosci, a wiecej ramu mniej "pierdzenia" dysku i haczenia gry. Edytowane 30 Stycznia 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) OK! Dzięki!! Trzecia kość zostaje. Zaraz zmieniam sygnaturkę :-)!! Edytowane 30 Stycznia 2007 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Miałem podobny dylemat, jesli kosci pracuja z ta sama predkascia i timingami, to dual jedynie da ci powera w wszystkich testach pamieci odczytu zapisu itd ( everest) dokładnie 2 razy wieksze wartosci:) jednak do gier przyda się większa ilosc:) Zreszta co za problem porobic testy.Mam dokładnie tak i nie weim własnie którą opcje wybrać :/ na prawdę się tym sugerowac czy nie? Pogrywam czasem w wymagające gry, ale równiez używam systemu do normlanych prac biurowych itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jak mowili wyzej, więcej lepiej:) i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 dual - bedzie wydajniej - wynika to z konstrukcji kontrolera pamieci..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Wydajniej w testach syntetycznych, słabiej w grach. Lepszym wyborem jest 1.5GB w singlu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Sorki kolesie ale na K8NF9 to sobie nie poużywasz 3 kości :wink: Sam producent mówi że używanie 3 odpada, musi być jedna, dwie lub cztery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 a ja chcę kupić 1GB Goodram DDR2 667mhz do tej co mam w sygnaturce będzie to ze sobą działać ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...