DRuMah Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam serdecznie. Czy mogłby mi ktoś z Was przypomnieć, jak nazywa się program pozawalacący uruchomić neo z modemem SAGEM F@st 800 na Win XP alternatywnie dla oprogramowania dostarczonego z usługą Neostrada? Podejrzewam, że temat się przewijał, ale szukałem na dziesiątki sposobów, bez rezultatu ;/ Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=204431 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Ogromne dzięki za szybką odpowiedź, zależało mi na czasie. Jeszcze jedno pytanie: Czy w Win2K też ten numer przejdzie? Edytowane 30 Stycznia 2007 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) tak, na win2000 takze... sprawdzone w praktyce :) Edytowane 3 Lutego 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...