ietas>> Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Witam!!!!Mam taki oto problem ostatnio wymieniłem grafike z 7600GS z podpisu na XFX 7900GS XXX wersion i od tamtej pory podczas gry w jaka kolwiek gre Komputer Mi sie resetuje nie wiem czym to jest podyktowane. Dodam Tylko ze mam tez inny zasilacz. Mam teraz CHIEFTEC GPS-400AA-101AStosuję: http://szablony.freeware.info.pl/mobilna.htmlprosze o pomoc w tej sprawie Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkotlowski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jakie temperatury? Coś podkręcone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 temperatury w porzadku podkrecony tylko procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 temperatury w porzadku podkrecony tylko procesor Wywaliles wszystkie sterowniki, i driver cleanerem potym? I sprobuj czy restarty nei sa prze podkreconego proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...