ripool Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Mam następujący problem z IE 6. Blokuje mi wszystkie pliki cookie oraz wyskakujące okienka. I nie ważne czy w ustawienia dam mu aby nie blokował niczego to nie odnosi skutku bo i tak blokuje. Zmieniłem później przeglądarkę na IE 7 ale to nie pomogło. Jak można było by to naprawić ? System to Win Xp sp2. Zmiana przeglądarki nie chodzi w rachubę. Żadnych propozycji ?? Edytowane 30 Stycznia 2007 przez ripool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 a moze firewall ci to blokuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripool Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 a moze firewall ci to blokuje Nie nie mam żadnego zainstalowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 ie + !firewall = problem, którego zapewne doświadczasz :). A dlaczego inne przeglądarki nie wchodzą w rachubę, jesli można spytać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripool Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 ie + !firewall = problem, którego zapewne doświadczasz :). A dlaczego inne przeglądarki nie wchodzą w rachubę, jesli można spytać...Osoba która będzie jej używała nie chce (przyzwyczajenie) jej zmieniać. Dlatego też interesowało by mnie jak można naprawić IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 IE sie nie da naprawic :lol: a tak powaznie to moze przekonasz ta osobe na kazda inna lepsza przegladarke;) a do czego sa ci potrzebne te zablokowane okienka, bo nie bardzo rozumie, dąży sie do tego zeby je raczej blokowac niz puszczac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripool Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 IE sie nie da naprawic :lol: a tak powaznie to moze przekonasz ta osobe na kazda inna lepsza przegladarke;) a do czego sa ci potrzebne te zablokowane okienka, bo nie bardzo rozumie, dąży sie do tego zeby je raczej blokowac niz puszczac... Raczej cieżko bedzie przekonać :wink: A problem z okienkami jest w momencie korzystanie np z poczty przez www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...