weronica Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Cos dziwnego dzieje sie z moja Kazzą. Ostatnio sciagnelam sobie najnowsza wersje i chcialam cos sciagnac ale nic nie moge zassac bo caly czas pokazuje sie "failed" ?? moze ktos wie co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Najnowsza wersja to badziew, wielu ludzi to potwierdza, dlatego jak na razie z nowych wer. najlepsza jesl LITE. JA takowa posiadam, i jak na razei wszystko dobrze idzie, zadnych bledów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Allen3 a czy kazaa u ciebie tez dopomina sie o aktualizację? bo juz mnie trochę męczy to klikanie w przycisk "NIE" przy każdym uruchamianiu kazy :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Niestety tak jest i trzeba klikac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 U mnie nie trzeba :) kazaa lite 2.0.2 cracked :) i participation level 1000 zawsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 U mnie nie trzeba :) kazaa lite 2.0.2 cracked :) i participation level 1000 zawsze... co sie chwalisz :P dawaj linka :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Właśnie nie mogłem znaleść linka z którego sam ściągałem tu jest inny gdyby nie działała ta wersja to wystawię na ftp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Dobra jak w googlach wpiszecie klite202ec.exe to wyświetlą się linki... Trochę źle się zabrałem za wyszukiwanie wcześniej. Tu przykład Jest tam też nowsza wersja 2.03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...