champion__103 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Mam taki problem: Program Kaspersky jakby mi się "zawiesił" i nie wiem jak go wyłączyć. Sytuacja jest taka: Kaspersky'iego nie ma na pasku zadań, nie chce się włączyć, ale gdy dam CTRL+ALT+DEL i popatrze na zakłatkę procesy to jest tam nazwa "kavsvc.exe" i ona zrzera mi 99% mocy procesora:/. ogólnie komp strasznie muli i nie wiem jak to wyłączyć:/. Odinstalować Kaspersky'ego nie można bo pisze, żeby go wyłączyć:/. Błagam pomóżcie!!!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zamknij ten proces i wtedy odinstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Właśnie, że jak próbuje go zamknąć to mi pisze że "operacja nie może być zrealizowana. Brak dostępu" :/. Błagam pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Uruchom Windowsa w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 i dzięki temu będe mógł to wyłączyć, czy odinstalować? Co to da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Dokladnie, tryb awaryjny ma to do siebie ze w wiekszosci przypadkow da sie w nim robic co "normalny" windows zabrania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Niestety nie znam się na "trybie awaryjnym" windowsa i nie wiem jak to zrobić :/. Ale słyszałem coś o opcji w windowsie która wyłącza wszystkie "nie odpowiadające" programy. Może słyszeliście o tym i wiecie jak się to włącza? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Włańczasz kompa przytrzymujesz kloawisz F8 (po załadowaniu biosa) no i tam z listy wybierasz tryb awaryjne i enter. Po załadowaniu windows- a odinstaluj kaspersky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Już wszystko jes OK. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi!!! POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...