zwierzak07 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Mam Gigabyte 6800 GT Gram w call of duty na sieci i po zminimalizowaniu gry minimalizerem dostaje takie obraz Qrde na screenie to nie wychodzi ale obraz jest taki jakby byl rozjasniony gamma Edytowane 30 Stycznia 2007 przez zwierzak07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clink Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) zabawna sprawa, ja mam gigabyte 9600 pro i podobny problem :? z tym, że mało na tym grywam i bardzo mi to nie przeszkadza. ale do tej pory myslałem, że takie atrakcje są typowe jeno dla kart ATI słuchaj, a czy jest tak zarówno w grach Direct3D i OpenGL czy tylko OpenGL? Bo u mnie demko ut2004 nie sprawiało problemów, ale Call of duty 1 juz tak. a z tego co pamietam to COD chodzi pod OpenGl. aha u mnie ta jasnośc pozostaje również po wyłączeniu gry, nie tylko po jej zminimalizowaniu. pozostaje jedynie restart kompa gdy miałem dobrą grafę jak titanium 4200, to tego nie miałem. ale sprzęt padł i trza było wymienic na cos podobnego. i padło na ATI :mur: w sumie nie kupię juz chyba karty gigabyte czy ATI Edytowane 31 Stycznia 2007 przez clink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 po zmianie sterowników też tak jest ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Jest rozjaśniony gammą, bo po zminimalizowaniu minimalizerem windows używa takiej gammy jaką masz ustawioną w CoD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Dokładnie jak pisze Free - w niektórych grach mam tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A mozna to jakos obejsc.Troche to jest denerwujace>czasem nie chce wychodzic z servera a musze cos zrobic w tym czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...