Gość Pioorek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Dzisiaj zlozylem migracje z neo 256 kb na 1 mb. Zadzwonilem do nich i spytalem sie czy zgloszenie zostalo przyjete, babka powiedziala ze tak i ze 5 lutego przyjedzie kurier z umowa. No ok, luzik... pytam sie jej, kiedy moge sie spodziewac zwiekszenia transferu i ta mi powiedziala, ze w... MARCU. Czy istnieje jakis sposob aby to przyspieszyc? No bez jaj, mam czekac MIESIAC albo dluzej? Niestety nie mam mozliwosci wziecia jakiegos innego netu, a chetnie bym to zrobil... Dodam, ze czytalem na jakims forum wypowiedz jednego kolesia, i napisal on ze zwiekszyli mu predkosc na drugi dzien... oO wiec WTF?! Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Musisz ich trochę pomęczyć telefonami, albo wizytami osobistymi jak załatwiałeś w telepunkcie... umowę podpiszesz 5 lutego, czyli według ich regulaminu jest wsio ok - usługę aktywują od następnego, pełnego okresu rozliczeniowego... Zalezy też na kogo z obsługi trafisz - mi zwiększyli z 128 na 512, w ciągu godziny od wizyty w telepunkcie i to 4 tygodnie przez terminem określonym w umowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja zlozylem migracje przez neta i potem do nich zadzwonilem. Nie bylem w tele punkcie ale moge sie wybrac po podpisaniu umowy. A powiedziales im cos, poprosiles o szybsze zwiekszenie transferu czy tak od siebie w ciagu godziny ci to zrobili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja byłem w telepunkcie osobiście - nic im oczywiście nie mówiłem, bo byłem przygotowany na to że zwiększą predkość dopiero od następnego mięsiąca... ale spotkała mnie miła niespodzianka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja migrowałem z 256kb/s na 512kb/s w poniedziałek podpisana umowa w wtorek rano o szybszy net a też mówili że od przyszłego miesiąca więc się nie przejmuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Niestety nie mam mozliwosci wziecia jakiegos innego netu, a chetnie bym to zrobil... Pioorek, no co ty, o net24 i GTS dla klientów TP nie słyszałeś ? ;) Mniemam, że tak bo te tematy znajdują się zaraz obok, ale nie mam pojęcia czemu nie masz możliwości przejścia ? A jeśli chodzi o główny wątek tematu - przejdź się do Telepunktu, tam zawsze fajni ludzie pracują i pomogą, oni to od ręki robią :) ah, nie zapomne do dziś jak pan z telepunktu kupował zioło zaraz przed przyjęciem mojego wypowiedzenia ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Pioorek, no co ty, o net24 i GTS dla klientów TP nie słyszałeś ? ;) Mniemam, że tak bo te tematy znajdują się zaraz obok, ale nie mam pojęcia czemu nie masz możliwości przejścia ? A jeśli chodzi o główny wątek tematu - przejdź się do Telepunktu, tam zawsze fajni ludzie pracują i pomogą, oni to od ręki robią :) ah, nie zapomne do dziś jak pan z telepunktu kupował zioło zaraz przed przyjęciem mojego wypowiedzenia ;x Ze co ? :lol: W telepunkcie kupowal ziolo ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 yes ;) Pisałem o tym ponad rok temu w jakimś topicu o neostradzie, to ktoś napisał "a co masz do zioła, pan z telepunktu też chce się wyluzować" :P A zeby było śmieszniej to sprzedawał to "kolega" z klasy, poszedł do niego, dali sobie ręke, ten dał mu troche kasy i każdy happy od razu obsługa szła szybciej ;P a żeby nie było, że jestem gołosłowny, to widziałem ten woreczek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Pogratulowac 'koledze'.... kolegi :blink: Takich rzeczy sie nie pisze... pozatym lamiesz prawo :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 cii ;) napisałem "kolega" po prostu go znam [; Pioorek jak tam migracja ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 5 lutego maja umowe mi przyniesc. Czemu nie moge przejsc na innego providera? Bo netia i inne nie sa u mnie dostepne. Sprawdzalem. Jezeli tak szybko wam zwiekszyli to moze i mi sie poszczesci... dam znac jak sie sprawy maja po 5 lutego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...