Sałata Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Od pewnego czasu, gdy włączam DC++ to w okienku z "public hubs" nic mi się nie pojawia, żadne huby. Próbowałem zmieniać ustawienia połączenia z passive na active i na odwrót, ale nic nie pomgło. Mogę spokojnie wejść na inne huby, które mam w ulubionych i z nich ściągać, i ludzie mogą ściągać ode mnie. Jeśli chodzi o listy hubów, to mam oprócz standardowej na hublist.org jeszcze kilka innych i one też nie działają. Wypisuje mi komunikaty: "Download failed: Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie" "Download failed: HTTP/1.1 401 Authorization Required (http:// ... )" Zauważyłem też że ostatnimi czasy nie da się w ogóle wejść na stronkę www.hublist.org Mam wersję DC 0.691 Ma ktoś jakiś pomysł co to i co z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 nie działa lista hubów z hublist.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Pogoogluj w poszukwianiu działającej. Ja jakąś znalazłem, ale teraz nie używam DC, więc nie mam linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...