saYmanik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 nie wiem czy w dobrym miejscu temat...jesli nie,prosze o przeniesienie :? a wiec...można ustawić tak kompa żeby uruchamiał sie po kliknięciu myszki i z tego co wiem to trzeba ustawić to w BIOSie.Czytałem o tym w PC format i szukałem tego ale za cholere nie mogłem znaleźć.Napisali,że trzeba wejśćw POWER Managment setup i potem w Power Managmet Events ale nie mam tego drugiego :mur: pomoże ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 widocznie twoja plyta tego nie obsluguje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 no to kiszka :blink: dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 napisz jaka plyta glowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...