Skocz do zawartości
AVENGER

Skladam zaraz SiSa 655 i P4, mam pytanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam wszystkich zakochanych :):) :lol:

Pytanie zasadnicze: jakie stery do GF2 (Pro, ale to bez znaczenia) + P4. Wiem ze optymilizacje pod P4 wprowadzono bodajze w 20.83, ale od tamtej ory wylecialem chyba z obiegu w grafach. I teraz tak, powiecie mi czy mam szukac jakis konkretnych detkow, czy poprostu nvidia.com i brac najnowsze ? (oczywiscie, chyba kazdy rozumie max fps :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem nie wiem, kazdy chcialby tak umiec wirtualnie skladac :):):)

Ale ja sie bede upieral, jestem przekonany ze ten Gigabyte lezacy w pokoju obok (pisze od brata) jest rzeczywisty :):)

Kupilem w Krakowie ul Halicka 9 I pietro pokoj 104 za 650 zeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra troche szczegolow:

Gigabyte GA-8S800 Ultra (rev 1.0, czyli prawdopodobnie SIS655 stepA)

Pentium 4 2A (SL68R, step B0 :( , niemieli kurde w Krakowie nigdzie C1 !!!, ale i tak jestem zadowolony, wkoncu przesiadam sie z 600 :))

Kingstone KVR333X64C25/256 (1, na droga kasy braklo, smerfy mnie zlapaly :(, na zakazie wiazdu :))

Feel 300W (~na inne trza bylo czekac :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Korekta

Przegladalem instrukcje i wypadla mi karteczka "Manual Correction"

gdzie rzeczytalem miedzy innymi "Support Intel Pentium 4 with HT Technology", a wiec mam SiSa 655 step B  :D  :D  :D

Mam taką samą płytę i wiem, że jest to stepping A. HT jest wspierany nieoficjalnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

AVENGER - chyba wirtulanie składasz bo tych płyt niestety jeszcze fizycznie nie ma w Polsce.

Jakis zart? Tydzien temu na gieldzie goly gigabyte 415zl ultra 585zl a z DPS-em 775zl.

One question. Czy ktoś miał już styczność z tą płytą. U mnie wyniki są niewiele lepsze niż na Abicie BD7(I845D). Uprzedzam pytanie, mam włączone DualChannel. Sandra wykazuje przepustowość pamięci rzędu 3400MB/s. Nie ma za to żadnego przełożenia na inne testy, np. w PCMarku jest jedynie +400 punktów(6700 zamiast 6300). Za wszelkie konkretne odpowiedzi bede wdzięczny.

P.S. Na www.benchmark.pl testują tą płytę od ponad tygodnia i jakoś na razie wstrzymują się z recenzją(na ogół robią to piorunem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...