AVENGER Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Pozdrawiam wszystkich zakochanych :):) :lol: Pytanie zasadnicze: jakie stery do GF2 (Pro, ale to bez znaczenia) + P4. Wiem ze optymilizacje pod P4 wprowadzono bodajze w 20.83, ale od tamtej ory wylecialem chyba z obiegu w grafach. I teraz tak, powiecie mi czy mam szukac jakis konkretnych detkow, czy poprostu nvidia.com i brac najnowsze ? (oczywiscie, chyba kazdy rozumie max fps :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 najnowsze i juz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 AVENGER - chyba wirtulanie składasz bo tych płyt niestety jeszcze fizycznie nie ma w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jak to nie ma www.pcprojekt.pl u nich w sklepie cały stos tych płyt stoi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Widziałeś fizycznie w sklepie ? czy tylko w cenniku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 fizycznie w sklepie 8 sztuk w ostatni wtorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 No nie wiem nie wiem, kazdy chcialby tak umiec wirtualnie skladac :):):) Ale ja sie bede upieral, jestem przekonany ze ten Gigabyte lezacy w pokoju obok (pisze od brata) jest rzeczywisty :):) Kupilem w Krakowie ul Halicka 9 I pietro pokoj 104 za 650 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Dobra troche szczegolow: Gigabyte GA-8S800 Ultra (rev 1.0, czyli prawdopodobnie SIS655 stepA) Pentium 4 2A (SL68R, step B0 :( , niemieli kurde w Krakowie nigdzie C1 !!!, ale i tak jestem zadowolony, wkoncu przesiadam sie z 600 :)) Kingstone KVR333X64C25/256 (1, na droga kasy braklo, smerfy mnie zlapaly :(, na zakazie wiazdu :)) Feel 300W (~na inne trza bylo czekac :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Korekta Przegladalem instrukcje i wypadla mi karteczka "Manual Correction" gdzie rzeczytalem miedzy innymi "Support Intel Pentium 4 with HT Technology", a wiec mam SiSa 655 step B :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Cytat Korekta Przegladalem instrukcje i wypadla mi karteczka "Manual Correction" gdzie rzeczytalem miedzy innymi "Support Intel Pentium 4 with HT Technology", a wiec mam SiSa 655 step B :D :D :D Mam taką samą płytę i wiem, że jest to stepping A. HT jest wspierany nieoficjalnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Cytat AVENGER - chyba wirtulanie składasz bo tych płyt niestety jeszcze fizycznie nie ma w Polsce. Jakis zart? Tydzien temu na gieldzie goly gigabyte 415zl ultra 585zl a z DPS-em 775zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Cytat Cytat AVENGER - chyba wirtulanie składasz bo tych płyt niestety jeszcze fizycznie nie ma w Polsce. Jakis zart? Tydzien temu na gieldzie goly gigabyte 415zl ultra 585zl a z DPS-em 775zl. One question. Czy ktoś miał już styczność z tą płytą. U mnie wyniki są niewiele lepsze niż na Abicie BD7(I845D). Uprzedzam pytanie, mam włączone DualChannel. Sandra wykazuje przepustowość pamięci rzędu 3400MB/s. Nie ma za to żadnego przełożenia na inne testy, np. w PCMarku jest jedynie +400 punktów(6700 zamiast 6300). Za wszelkie konkretne odpowiedzi bede wdzięczny. P.S. Na www.benchmark.pl testują tą płytę od ponad tygodnia i jakoś na razie wstrzymują się z recenzją(na ogół robią to piorunem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ja szczeze mowiac nie mam porownania :(, a pozatym narazie Single Chanel (malo kasy na 2 ram) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...