OBcY Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ostatnio robilem porzadek w szafce i znalazlem troche smiesznie starych czesci :). karta graficzna (herkules) 8) kontroler myszki logitecha? mam kingstony!!! :wink: a tutaj hybryda - mobo pod 486 ze zlaczem ATX (?) i wejsciami PS2.... hmm, wydawalo mi sie ze to bylo dopiero od P2 i celerona :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Potrzebne ci ??:) Jesli nie to hcetnie bym wziol :D. A tak pozatym to fajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja tez mam taka :-), znaczy podobna tez pod 486 DX2. Z tym ze to plyta serverowa, z compaq`a proliant 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a ja mam do sprzedania 486dx4 100, na VLB z grafika S3 (nie pamietam jakie), za niewielka oplata oddam w dobre rece :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja mam jakies mobo i 166mhz procka AMD dolaczonego gratis :P moze kiedys "wskrzesze" ten zestaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 u mnie to jeszcze chodza 2x 386SX, 1x 486DX4, 1x Pentium 120@133MHz :-) i sa normalnie urzywane... A w szufladzie mam Cel 366 i 486DX2 ktorego od kolegi dostalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Potrzebne ci ??:) Jesli nie to hcetnie bym wziol :D. A tak pozatym to fajna sprawa :) wiecej za przedylke bys zaplacil niz za te czesci, ale moze kiedys skatagoluje to i posprzedaje..... do muzeum :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Potrzebne ci ??:) Jesli nie to hcetnie bym wziol :D. A tak pozatym to fajna sprawa :) wiecej za przedylke bys zaplacil niz za te czesci, ale moze kiedys skatagoluje to i posprzedaje..... do muzeum :-) ja juz sie zastanawiam czy swojego niedac do muzeum tak szybko te nowosci wchodza ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 No ja mam w domu kompletne 386sx33 (kiedys dzialalo) po maturze mam zamiar to poskladac i podpiac do sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 kurde tan ram kingstona to ciekawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Super! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 kurde tan ram kingstona to ciekawy :P ma chyba 0,25MB albo i mniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ostatnio bylem zmuszony odkurzyc te rzadziej uzywane polki i znalazlem TO: pamietacie je jeszcze ?? na tej jest dos 3.30 + kilka niezbednych plikow nc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...