panish Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam. Otóż mam pewien problem i chciałbym się Was poradzić. Rok temu kupiłem Norton Internet Security 2006 - wszystko było ładnie, wyłapywał większość wirusów, zintegrował się z Outlook Express 6 (była specjalna opcja w pasku narzędzi tylko do NIS06). Jednak przyszedł czas na kupno nowej wersji - NIS 2007. I w tym momencie pojawił się problem. Otóż spam przechodzi przez niego bez większych przeszkód. Co zrobić aby zintegrować go z "kochanym" OE6 tak aby odsiewał spam od maili? Szukałem w opcjach Nortona i nic nie mogłem znaleźć. Niedawno robiłem formata, a niestety skrzynka zalewana jest spamem, nierzadko z wirusami. Będę wdzięczny za udzielenie mi rady. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Otóż mam pewien problem i chciałbym się Was poradzić. Rok temu kupiłem Norton Internet Security 2006 - wszystko było ładnie, wyłapywał większość wirusów, zintegrował się z Outlook Express 6 (była specjalna opcja w pasku narzędzi tylko do NIS06). Jednak przyszedł czas na kupno nowej wersji - NIS 2007. I w tym momencie pojawił się problem. Otóż spam przechodzi przez niego bez większych przeszkód. Co zrobić aby zintegrować go z "kochanym" OE6 tak aby odsiewał spam od maili? Szukałem w opcjach Nortona i nic nie mogłem znaleźć. Niedawno robiłem formata, a niestety skrzynka zalewana jest spamem, nierzadko z wirusami. Będę wdzięczny za udzielenie mi rady. :wink: Jesli sie nie myle to w Norton Internet Security 2007 juz nie ma dodatku antyspamowego. Mozna go pobrac http://www.symantec.com/pl/pl/home_homeoff...mp;pvid=nis2007 Edytowane 31 Stycznia 2007 przez pablo.k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panish Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jesli sie nie myle to w Norton Internet Security 2007 juz nie ma dodatku antyspamowego. Mozna go pobrac http://www.symantec.com/pl/pl/home_homeoff...mp;pvid=nis2007 Wielkie dzięki - wszystko już działa jak powinno. Ach ten Symantec, tylko wszystko komplikuje. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...