-GIZIU- Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 To jest mój pierwszy kontakt z GRAW 2 (jedynka coś mi nie chciała chodzić na poprzednim sprzęcie) i szczerze mówiąc dawno się tak dobrze nie bawiłem grając :) Przeszedłem 2 pierwsze misje i jestem w Juarez. Gierka jest kozak, graficzka bardzo ładna. Gram w 1680x1050 z detalami na max i śmiga bez zająknięcia. Idę grać B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 witam jak to zainstalować na vista 64bit bo mam monit że ta wersja jest niekompatybilna z moim systemem a demko zainstalowałem bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 To jest mój pierwszy kontakt z GRAW 2 (jedynka coś mi nie chciała chodzić na poprzednim sprzęcie) i szczerze mówiąc dawno się tak dobrze nie bawiłem grając :) Przeszedłem 2 pierwsze misje i jestem w Juarez. Gierka jest kozak, graficzka bardzo ładna. Gram w 1680x1050 z detalami na max i śmiga bez zająknięcia. Idę grać B-)Masz full wersje? :blink: To juz mozna to kupic :blink:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) powiedzmy ze jest juz dostepna <_< w inny sposob.... Edytowane 9 Lipca 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 gzdie jest ta synchronizacja pionowa czy jakos tam chcialbym ją wyłaczyc ,moze przez to kilkanascie klatek dojdzxie bo nieda sie grac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Masz full wersje? :blink: To juz mozna to kupic :blink:? powiedzmy ze jest juz dostepna <_< w inny sposob....Można kupić, podałem link na poprzedniej stronie. Kto jest chętny na MP. Mój nick to Keymai_LCC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Wie ktoś gdzie leży przyczyna w tym że mi drzewa gubią tekstury, jak się nie ruszam to jest ok, wystarczy że zmienię położenie drzewa a dokładnie korony mi migają gubią tekstury, na screnie widać to ale bardzo słabo. Gram na laptopie. sterowniki 8.204.1.0 data sterownika 10.01.2006 Edytowane 9 Lipca 2007 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Sterowniczki, spróbuj catali 7.6 , a jak nie pomoże tzn , że za duże textury są i za mało pamięci na nie ma Twój laptopik ;). Spróbuj z texturami na medium , bo nie wiem czy grzebałes w cfg i dałeś ręcznie na high. Edytowane 9 Lipca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Można kupić, podałem link na poprzedniej stronie.link, ktory podales dotyczy pierwszej czesci, druga czesc jest za 50$ (a nie 20$ ;) ) i jak narazie jest na oficjalnej w preorder ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 No grafika nie powala ale chodzi ładnie .... gierka spoko......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) piotrjancy jak Ci chodzi na lapie ? :) nie wiem czy demko ściągać żeby zobaczyć czy fajna gra... Edytowane 9 Lipca 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Muszę przyznać, ze wciągnęła mnie ta gierka. Grałem w pierwszą część, ale nie przypadła mi jakoś do gustu. Tu co innego. Grafa całkiem znośna, ciekawe i różnorodne misje i niezły, bezstresowy interfejs sterownia. Można się fajnie zrelaksować. Dla mnie 8/10, ale ani grama więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 @ojejku tekstury na medium, aax8, dynamiczne oświetlenie on, cienie off, 1024x768, średnio w okolicach 20klatek, nie miałem jeszcze czasu pobawić się ustawieniami by je dopasować optymalnie, a graficznie niczego sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ktoś wie dlaczego nie moge zmienić detali na high?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Grzebanie i reczne ustawianie na high moze nic nie dac, ja tez to robilem z jedynka mialem wtedy grafe z 256mb grac sie nie dalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie wiem czemu, ale ciągle po pewnym czasie gra łapie u mnie totalnego freeza, albo wywala na pulpit. Zaznaczam, że system jest w 100% stabilny - testowany i ostro grany w inne tytuły. Miał ktoś podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Gra jest dobra, jak na razie przeszedłem pierwszą misję, niedawno zacząłem grać. AI jest troche głupie, przeciwnicy patrzą na mnie i 0 reakcji przez 5 sekund, po czym zaczyna się ostrzał. Możliwe, że na wyższych poziomach trudności jest inaczej (gram na normal). To jest ten silnik U3? Jak dla mnie grafia może być, wykryło mi 1024/768, tekstury medium reszta max z anizo x8 i tego się trzymam. Spada czasem do 20 fps, ale to bardzo rzadko na ogół coś koło 40-45 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Ai bylo glupie juz w jedynce. widze, ze nic sie pod tym wzgledem nie zmienilo heh. gierka na jeden raz. moze multi jest ciekawszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Misja na Tamie , oczyscic teren z Mercenaries potem podlozyc po srodku tamy ladunek EMP problem ze nie mam tego ladunku , gdzie go znalezc ?? czy to jakis babol ? Z gory dzieki za podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 pogrzebalem w pliku konfiguracyjnym i recznie ustawilem high detale tekstur i chodzi nawet lepiej niz na medium, nie wiem dziwna ta gra chtba znow cos skopali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Misja na Tamie , oczyscic teren z Mercenaries potem podlozyc po srodku tamy ladunek EMP problem ze nie mam tego ladunku , gdzie go znalezc ?? czy to jakis babol ? Z gory dzieki za podpowiedz musisz miec C4. jak nie masz to kupa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Misja na Tamie , oczyscic teren z Mercenaries potem podlozyc po srodku tamy ladunek EMP problem ze nie mam tego ladunku , gdzie go znalezc ?? czy to jakis babol ? Z gory dzieki za podpowiedz Ja pamiętam że podszedłem do tego bunkru i albo wcisnęłem X albo sam zamontował. W każdym bądź razie nie miałem z tym problemu. Gierkę skończyłem wczoraj. Miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 No to widac jakis babol mi wyskoczyl podchodze widac "ghosta" ladunku C4 ktory mam podlozyc ale nie mam opcji X aby go ulokowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 No to widac jakis babol mi wyskoczyl podchodze widac "ghosta" ladunku C4 ktory mam podlozyc ale nie mam opcji X aby go ulokowac :/ Bo podchodzisz za daleko, podejdz na "styk", czyli tak powiedzmy przytul sie az do celu i bedzie X :). Co do Ghosta gra syci, ale na Normal mam problemy, bo w 3 misji (trainstation), kuzwa przeciwnicy sa wszedzie, i w jak najmniej spodziewanych miejscach. Tylko snajperzy nigdzie sie nie chowaja, siedza na dachu i widac ich jak czarno na bialym :). Ciezka gierka, wymaga techniki / myslenia / taktycznego dzialania / przwidywania / refleksu wytrenowanego w codzie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Ktoś wie o co chodzi z tym bykiem: ---------- Crash in application version: 30292.2658 Could not load geometry because IDirect3D9::CreateVertexBuffer failed. This device does not support the queried technique. Renderer: threaded Physics : threaded ---------- Po pewnym czasie ciągle to łapie i zaliczam pulpit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A ja przeszedłem 2 misję, nawet perfecta dostałem i nie mogę wybrać 3 :|. Poprostu jej nie ma w menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Unpack the included rar file into your Ghost Recon Advanced Warfighter 2 directory, accept to overwrite if asked. 1. Start game. 2. Choose Unleashed profile if it not automaticially choosen. 3. Click on Campaign 4. Pick any mission you want to play. 5. Play! This will unlock all 10 missions in the campaign mode. http://www.sendspace.com/file/0awjxr http://rapidshare.com/files/42046847/graw2...ltpert.rar.html Ta sytuacja o czymś świadczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Jakoś ten GR mi nie przypadł do gustu ... niby wszystko oki - a jakaś nudna .... te strzały i przeciwnicy ehu... nie jeszcze poczekam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 albo ta gra mi sie przejadla po czesci pierwszej, albo jest nudniejsza od poprzedniczki. nie warto bylo czekac :( AI jest tak glupie, ze dostaje palpitacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Panowie małe pytanko da się w tej grze zmienić widok na tpp żeby było widać całego gościa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...