Druss Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jest mozliwosc wylaczenia tego podswietlenia niebieskiego w glosnikach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Z tego co mi wiadomo, to nikomu to się jeszcze nie udało... Jak Ci bardzo przeszkadza, to możesz zakleić taśmą. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Az tak zle nie jest bo stoi na biurku, i w oczy mi nie swieci jak spie. Tylko mogli cos pomyslec o tych swiatelkach ze moze nie kazdy lubi miec dyskoteke w pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Az tak zle nie jest bo stoi na biurku, i w oczy mi nie swieci jak spie. Tylko mogli cos pomyslec o tych swiatelkach ze moze nie kazdy lubi miec dyskoteke w pokoju.nie dajac opcji wylaczenia tego badziewia to wielki blad..nie kazdy lubi takie bajery. zwlaszcza gdy nie siedzi sie na lapku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...