Skocz do zawartości
spartakus

Słuchawki Z Mikrofonem Do 100zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Służyłyby standardowo do skype'a i komunikacji w grach.

pozdrawiam

Ostatnio też czegoś takiego szukam i chyba najlepsze w tej cenie są Creative Headset HS-600. Edytowane przez menajev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio też czegoś takiego szukam i chyba najlepsze w tej cenie są Creative Headset HS-600.

Kosztuja w okolicach 100, widzialem je chyba za 109, ale pewnie mozna kupic taniej. Podobno sa najlepsze (hs 600) i maja dobrze regulowany mikrofon. znajomy chwalil sobie kiedys, ze bardzo dobrze mu sie w nich gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam słuchawki Creative HS:600 mają naprawdę dobry dźwięk oraz jakość wykonanie jednak są one dla mnie totalnie nie wygodne

na siłę jestem w nich wytrzymać godzinę lub dwie ale później uszy bolą strasznie. Wykończenie jest z welury dokładając do tego ścisk i fakt że są zamknięte to jest kaloryfer na uszach :D Do tej pory moje uszy nie doszły do siebie po ostaniej sesji z nimi.

Niestety muszę się ich pozbyć mimo świetnego dźwieku jak dla mnie.

Więc przetestuj sobie je jeśli chodzi o komfort uzytkowania dla mnie jest nie akceptowalny. Nie chce już zamkniętych zraziłem się :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To cos nam kolega przewrazliwiony jest. Ja mysle, ze HS 600 sa wygodne. JEstem przyzwyczajony do sluchawek bo spedzilem w nich polowe zycia, moze dlatego. Ale i tak twierdze, ze creative wypuscil na rynek dobre sluchawki..

Kolega może i jest przewrażliwiony :D lecz pisze to po to żeby przetestować te słuchaweczki przed kupnem ponieważ nie jest odosobniony w tych opiniach :D Tym bardziej że poza tym słuchawki są luks oczywiście jak komuś pasują zamknięte.

Poprost trzeba wypróbować i tyle bo co do jakości dźwieku i wykonania są naprawdę dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, trzeba sprawdzic jak sie trzymaja bo to nie tylko ma grac, ale i byc wygodne ;)

Wiec jestem w takim razie szczesliwcem, ze nie uciskaja mnie ;) Ale pamietam moja przygode z sluchawkami i faktycznie, na poczatku bylo bolesnie, a teraz w hs600 czuje sie komfortowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladalem jakis program w tv (w weekend), juz nawet nie pamietam na ktorym kanale i robili w tym programie test sluchawek. Kupili 10 par roznych sluchawek, byly soniacze, koss'y philipsy itd. i z ich testow wyszlo ze hs600 byly nnajlepsze :D i tylko nie pytajcie co to za program, nie wiem czy nie jakis angielski..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dolączam sie do tematu. Poszukuje sluchawek z mikrofonem. Priorytetem sa gry oraz wygoda. Oczywiscie chce zeby byly jak najtansze, ale tak do 150zl choc chcialbym zeby kosztowaly troche mniej , ale moge dac wiecej w ostatecznosci. Proszę o poradę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje poprzymierzac rozne, zeby nie okazalo sie, ze jakis model jest niewygodny. No i odsluch. Trzeba testowac, testowac i jeszcze raz testowac.

1) Jeśli chcesz mieć świetny dźwięk w grach to skłaniałbym się do słuchawek zamkniętych typu HS-600 (otwarte gubią trochę złudzenie przestrzenności :D) i w grach są odrobinę gorsze.

2) Sprawdź sobie je jak ci leża na głowie (choć z czasem słuchawki odrobinę się dopasowywują)

3) Nie polecam słuchawek z wyściółką materiałową są dla mnie po prostu za ciepłe nawet gąbka po czasie staje się odrobina za ciepłą

polecam jednak raczej piankę

Sprawdź sobie HS-600 wprawdzie mają te wady lecz dźwięk w grach jest u nich bardzo dobry. Muzyka już gorsza i zauważalnie słabsza od Plantronicsów .audio 330 w cenie 110 zł (są otwarte oczywiście ). Skrobnę o nich trochę w wątku moim.

Luki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem jakis czas temu hs-600, powiem Wam ze na poczatku po godzinie uszy odpadaly, ale jakosc dzwieku jak dla mnie bomba, na prawde super w grach, jak i musyczka brzmi swietnie.

mam je chyba juz 2-3 miesiace i juz nic nie bola uszy, nawet po 8-10 godzinnym siedzeniu przed kompem, takze z calego serca polecam! (kupilem je za 70zl jak cos)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi