prezest12 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 witam mam problem z podlaczeniem bocznego wejscia sluchawek i mikrofonu (front audio header) Asrock k8nf4g. niestety w instrukcji oznaczenia sa calkiem inne niz na kablach , po za tym to mam 7 kabelkow a wejsc jest az 9 na zalaczniku pokazalem jak wyglada to w instrukcji. moje kable maja takie oznaczenie : niebieskie łaczone SPKOUT-R , RETURN -R biale łaczone : SPKOUT-L, RETURN -L pomaranczowe :MIC- in, MIC -Bias czarny GND i nie mam pomyslu jak je podlaczyc . :mur: jesli ktos ma jakis pomysl to prosze o wsparcie :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Coś tu jest dziwne bo nie ma zasilania MIC i jest tylko jeden powrót sygnału na głośniki. Zobacz czy to jest napewno ten zestaw pinów. Z reguły są w nich dwie zworki (spinają kanał lewy i prawy z powrotami jak nie ma panelu). Edytowane 31 Stycznia 2007 przez ajsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezest12 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 no wlasnie o to chodzi ze nie mam innych pinow wszystkie jakie wychodza z bocznych wejsc to te i jeszcze pod usb . a czy mozna dokupic taka zworke zeby miala to wejscie zasilania MIC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...